Vera09 Arkadaslar geceleri uykudan inleyerek uyaniyorum bacaklarim kalcalarim o kadar agriyorki anlatamam 😞 hergun bi maden suyu ve magnezyum ilaci kullaniyorum ama hic bir azalma yok. Boyle olan var mi neden oluyo acaba
sule0162 Vera09 bugun benimde bacak uyuşmam başladı malesef magnezyum ve soda içiyorum neden oldu anlamyrm 😐
naznhrb Vera09 resmen ağlatacak kadar çok sızlıyor özellikle diz kapağı mahfediyor gerisini saymıyorum
Haticeeayan55 Vera09 benimde uykumun arasında verilirken bacağımın ikisine bir bacak arka kaslarima bir kramp giriyor resmen uykumda inliyorum ya😓😓
sule0162 Vera09 25 haftalık olduk netten baktım ne kadar doğru bilemem ama 6 . Aydan snra bu tür şikayetler olabiliyormuş cok hızlı kilo artışından da olablr yazıyr bolbol da yürüyorum😮💨 bir kaç güne gecmezse en iyisi doktora gitmek galiba
Kader__r Ben de takviye kullanıyorum çok yürüyünce ve ayakta kalınca da ilaçlara rağmen oluyor bunlara da dikkat etmek gerekiyor.
Mamamama Bende ağrı değilde kramp tarzında olmuştu muz yememi tavsiye etti doktorum gerçekten de artık olmuyor kabızlık şikayetiniz yoksa her gün varsa gün aşırı tüketebilirsiniz ☺️
moom222 Mamamama ayh benmde krapm giriyor ya muz gervekten iyi geldi mi ya bnde alsam ama bebeğin suyu üst sınıra yakın olduğu için yemeye korkuyorum
Mamamama moom222 Evet gece uykudan uyanıyordum kramplara ama muz gerçekten faydalı oldu günlük tüketmeye özen gösteriyorum bi doktorunuza da danışın isterseniz ama kabızlık dışında bi yan etkisi olmaz diye düşünüyorum onu da gün aşırı tüketerek önleyebilirsiniz ☺️
Uzay1907 moom222 tam olgunlaşmış muz şeker seviyesi en yüksek olanı, hafif sert tüketirseniz sorun olmaz. Gebelik şekerim var da diyet listemi böyle programladı diyetisyenim
Oesra Bence siz yeteri kadar günışığı almıyor olabilirsiniz. Havanın güneşli olduğu saatlerde on dk da olsa avuçlarınızı güneşe açıp oturun. Kalsiyuma baktırdınız mı ?
Vera09 Oesra belki de deginiz gibi gunes almiyorumdur. Ben de bugun kalsiyum iceren besinlere baktm daha dikkat ediyim diye. Kalsiyum degerim 8.8-10.6 referans araliginda 9.4normal gorunuyor
Oesra Mamamama bende de etkisi oldu. İyi geldiğini tespit ettiklerim Muz Badem Günışığı Bacak arasına yastık Sakin sakin yürüyüş Sıcak kompleks Uzun süreli ve sabit bir duruşta kalmaktan kaçınma
Oesra Vera09 ben 36. Haftadayım magnezyum ve kalsiyum normal olmasına rağmen ağrılarım oluştu sanırım 34. Haftadaydım dışarı çıktığım gün ile çıkmadığım gün ağrım fark etti bence güneş etkili oluyor. Evde alınan devit damla yeterli değil bence. Ben kendim öyle ağrıma çözüm buldum.