Asil_hatun Rmysa0308 bırakmayı denedim kustum.tekrar başladım doktorum zarari yok doguma kadar kullanabilirsn ded
newmom07 Rmysa0308 bende 15 haftalığım bırakayım dedm 2 tane kullanıyodum bırakınca bulantım çok oldu. Suan 1e düşürdüm bende
sema_altas55 Rmysa0308 miyde bulantım ı kesen tek ilac şükür sebebim üretenden Allah razı olsun bırakayım demiştim mahfoldum arada 1 tane içiyorum şurekli düzenli içmiyorum
Rmysa0308 newmom07 bende bugün kullanmadım bi sıkıntı olmadı ileriki günlerde olur mu acaba siz ilk günden mi kustunuz
Saheser Hafta sonları bırakmayı deniyorum bi kaç haftadır yine kusuyordum hafta içi çalıştığım için denemekten korktum ama bu kes kusmadım iyiydim iki gündür bu gece de içmicem bakalım 15+4
BFA Ben hamile iken sabah bir yatarken iki tane içiyordum bulantılarım geçince 13. Haftamda bıraktım hiç yan etki falan olmadı
Eceylul 35haftalık hamileym 9.haftamdan beri gece yatmadan 2tane içiyorum, arada bi kaç kere bi iki gün bırakmayı denesemde ertesi gün bulantı kusma devam ediyor, dr sakınca yok sonuna kadar içebilirsin dedi.