Berf123 Çatı denilen yer neresi acıklayabilecek varmı acaba özel bölgenin hemen üstündeki kemik de agrı var acaba çatı denen yer orası mı oluyor bu agrı neden olur nasıl gecer normalmidir
Saylikesma Berf123 evet canım orasıdır hamilelikte ağrıması olağandır normalde hareketsiz duran çatı kemiği hamilelikte gevşiyo doğuma hazırlık için bu yüzden endişelenmene gerek yok yine de doktoruna söyle ben internette 10. Haftadan itibaren ağrıyabilir diye okumustum ☺
Menek16 Berf123 bebeginiz baş gelişse baskıdan da agrı yapabilir vücut kendini hazırlıyor artık 2 hafta önce benimde baskı ve agrı vardı baş gelişti 2 gün önce doktora artık baskıyı eskisi gibi hissetmiyorum dedim ultrasonda makat gelişe döndüğünü gördük
Berf123 Saylikesma bende öyle okudum ama o çatının neresi oldugunu anlayamamıstım da bugun oldu ilk kez 33+0 haftadayız ayaga kalktımmı agrıyor baya da bir agrı yapıyor endişelenmiştim bende
Saylikesma Berf123 sizin yine sonradan başlamış ben 25+5 im daha ve 22 den beri ağrıyo ilk başlarda bende korkmuştum ama normalmiş allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah☺
Dark Berf123 bebek agirlastikca yapıyordur. Benim bebeğim bir ara ters duruyordu o zamanda ağrı vardı kemik ve kasıklarda