OOrkidee Kızlar famerayı kullanmaya başladım 3. Gündeyim , hapı kullanırken herhangi bir belirti hissedecek miyim ? Ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı aceba ? 🧡
Herzamanask4 OOrkidee merhaba canım bende femera kullandım bu ay bende mide bulantısı yaptı yan etki olarak şuan ine vurdum bugün 10 günüm bakalım 4 5 gün sonra test yapıcam Allah hakkımızda hayırlısını versin
OOrkidee Herzamanask4 merhaba canım , bende psikolojik olarak kendimi dinliyorum zannediyorum herhangi bir belirti var mı diye 😊 dr bana iğne vermedi rutin denemeye bıraktı . İnşallah olumlu sonuç alırsın canım 🙏🏻 Haber ver lütfen
Herzamanask4 OOrkidee ben ilk denememde ine kullanmadım belli bir boyuta geldikten sonra doktor gün aşırı ilişki dedi ve hamile kaldım ama kan pıhtılaşması olduğu için maalesef düşük yaptım bu sefer doktorum işi şansa bırakmamak için ine vurdu çok bir belirti yaşamıyorum ama bakalım nasip artık verirse yüceliğinden vermesze vardır elbet bir bildiği tabiki haber veririm inşallah sende hayırlı haberler verirsin
OOrkidee Herzamanask4 canım famera kullanırken ovülasyon testi kullansam aceba test yanıltıcı olur mu? Yumurtlamayı görebilir miyim aceba?