Aylinadakaya Selin15 evet evet doğum ücrerlerini öğrenmek için girişteki camekanlı odaları bilirsiniz eğer detaylı ultrasona girdiyseniz ücreti ödediğimiz alan. Orayla görüştüm sordum ve bana temmuz başı fiyatlarda artış olacağını söyledi görüştüğüm kişi.
Gamzer Merve201119 Ben gozdede yaptirmadim canım. Ali karaege de yaptirdim. Gözde de yapılıyor mu hic bilmiyorum canim. Doğum yaptım bugün hastanedeyim hemsireye bi sorayim😊
Nrgl1925 Semayslts benim gittiğim ege yasamda 3 bayan kadın dogum doktoru var ben arastırıp gittim ve ilk merve hanıma gitti cok ilgili her durumunuzu takip ediyor ilk günden beri öneririm kendısını.
Semayslts Nrgl1925 yani musait olunca gidicem bide ilk kez gidicem doktor mesai saatlerinde hep orda mi merve hanim
Nrgl1925 Semayslts bana 12.haftamda %90 kız ama 16 da bakalım tekrar dedi hala kızım olucak nasipse 😇🙏🏻
esmaass Ezoo35 ege yaşam hastanesine gidiyorum ve Merve hanımdan aşırı memnunum gitmek isteyenlere tavsiye ederim
Arzibrhm özel can hastanesine gidiyorum şuanki bilgişere göre 7 bin dediler benim doğumum öylüşde olacgı için temmuz ağustos gibi fiyat alacagım
Gizemilhan Ezoo35 Özel çınarlı Hastanesi’nde yapıcam nasipse oğlumun doktoru şuan orada görev yapıyor. O yüzden tercih ettik. İlk doğumumu da özel karataş Hastanesi’nde yapmıştım.
Tam35 Gizemilhan zam gelmiş sanırım geçen muayeneye gittik 200oldu dediler doğumu fiyatı öğrenemedik sizin bilginiz var mı acaba
Meltem3535 Ezoo35 medicalparka gidiyorum bende özel sağlık sigortam var herşeyi karşılıyor doktorumdan da hastahaneden de çok memnunum