Nihal_35 Gizem_1635 kime gidiyosun canım bende oraya gittim ama ben tüp bebek gebesi olduğum için ilaç takibimden pek emin olamadı güvenemedim bide ikiliydi yok genel detaylıyo falan radyolojiye gönderiyo önceden öle değildi ekol se sistemini tam oturtana kadar ben gene kendi ilçedeki özele gitcem ama gene orda doğurcam sadada😂
Minigebe Dilrubakya ben gidiyorum galene ceren hanima çokta memnunum dogum 7000 normalde sezeryanda epidural için ekstra ücret ödeniyormus oda süsleme yok ama kendiniz susleyebiliyorsunuz gecelik konaklama uzarsa 950 tl yatak parası alınıyor
Busra_35 Minigebe Ben de Galen de Feyza Hanıma gidiyorum. Epidural i sormuştum ekstra ücret ödenmiyor denildi, oda süslemesi fiyata dahil, fotoğraf için anlaşmalı fotoğrafçımız var isterseniz dediler🤷🏻♀️
minikkusum123 Batuga ben derya burkankuluna gidiyorum memnunum doktorumdan iyi bir doktor hüsnü bey içinde iyi şeyler duydum
aytenaslaan Hayalimsinn hangi doktora memmunmusunuz hastaneden bende oraya randevu aldım oraya gidicem bakalım
Hayalimsinn aytenaslaan Behiye seda hurşitoğlu’na gidiyorum ve çok memnunum ayrıca onun yanında tedavi olup 3 aylık bı ilaç verdi onun üzerine hamile kaldım çok güzel bakıyor ilgiside güzel ben memnunum kendisinden❤️😇
Busra_35 Dilrubakya Ben özel sağlık sigortasından bakılıyorum ama 7000₺ dediler doğum için. Değişmeyecek dendi fiyatları, umarım öyle olur.
Busra_35 Daisy0903 Ben de Feyza Hanıma gidiyorum,17.haftadayım şuan, Pazartesi kontrolüm var heyecanlıyım 😊 Sen kaçıncı haftadasın? 😊
Daisy0903 Busra_35 ben 27.haftamdayım 😊 aynı şekilde bana da oda süslemesi ve epidural fiyata dahil dediler ekstra ücret yokmuş. Ben bir de spinal anestezi yapıp yapmadıklarını merak ediyordum ama gittiğimde sormayı unuttum. Sizin bilginiz var mı acaba
Busra_35 Sshr35 Bana da aynı şekilde söylendi, umarım değişmez. 7000₺ doğum, oda süslemesi içinde, epidural için ekstra ücret ödenmiyor denildi. Siz de o şekilde mi konuştunuz?Bir de Nst için ücret ne kadar öğrendiniz mi?
Minigebe Busra_35 canım hastaneye sordum oda süsleme dedikleri şey sadece kapıya süs takıyorlarmış kendin süsleyebilirsin ocağa kadar da zam gelmicekmis bilgin olsun
Marblingg Mavi deniz tip merkezi var mis kizlar bileniniz varmi izmire taşınıyoruz insallah doktorum izmirde buraya git dedi murat ishakoglu mu neydi adi duyan varmi
Deletedmom_7 Marblingg Ben biliyorum bu hastaneyi benim yengem orada doğum yaptı doktorundan da çok memnundu
Edabulut35 Marblingg kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç memnun kalmadım tam bir sezeryan doktoru normal doğumu nerdeyse hiç yok uğraşmak istemiyo resmen 4 5 kez ona gittim doğru düzgün bilgi bile vermiyo
Busra_35 Daisy0903 Siz ilerdesiniz maşallah😊 ilk gebeliğim normal doğal doğum oldu, bu sefer epidural anestezi istiyorum diye sordum ama spinali sormadım, unutmazsam pazartesi sorayım yazarım buraya 😉🌷
Busra_35 Daisy0903 Pazartesi sordum spinal anestezi yapıyorlarmış, benim özel sağlık sigortası diye ekstra ücret olayı farklı olabilirmiş 🤷🏻♀️ doğum ücreti 7050₺ imiş 50side varmış bilmediğim 😄 sene sonuna kadar değişiklik olmayacak dedi, oda süslemesini tekrar sormayı unuttum 🤦🏻♀️
Busra_35 Minigebe Ben de siz öyle yazınca şaşırdım hatta pazartesi tekrar sorucam emin olmak için 😊 Nst 100 ₺ demi doğru kalmış aklımda 👍
aytenaslaan Hayalimsinn anladım canım sağlıkla al kucağına peki dogum falan nasıl odalar tek kişilikmi bir bilgin varmı
Asafmavi Nihal_35 canım bugün kontrole gittim doğum ücretlerine zam gelmiş 5950 dedi nst ye girdim bide ona ücret almadı. Sen sor demiştin dimi yanlış hatırlamıyorsam
Daisy0903 Busra_35 çok teşekkür ederim, çok memnun olurum sorarsanız da benim kontrolüme daha var çünkü. Ben size hatırlatırım olmadı.. 🙈🙏🙃
Minigebe Busra_35 evet 100 tl bana oda süsleme yok sadece kapıya hosgeldin bebeğim yazıyoruz demişlerdi öğrenince bana da haber verebilir misin 😊