Esnatk Nihal_35 oy maşallah sağlıkla gelsin minik 🙏 insanların özel durumlarından faydalanmaya çalışıyo şimdiki sistem ne yazık ki.. takip edildiyse sada Hastanesi’nde tekrar gittiğinde yardımcı olurlar bence. Ama haftan küçük, biraz daha araştırabilirsin
Nihal_35 Esnatk çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla gelsin ❤️izmirin güzel hastaneleri bana çok uzak kalıyo hep yollarda uğraşmak istemiyorum aslında dediğin gibi sada yakın bana belki son zmanlarda kabul eder şimdilik burda devam edicem belki buda çok zam yapmaz inşallah 😃
Melake Esraacann sağlıkla aşalım kucağımıza bebeklerimizi haftalarımız yakınmış zam geldi tekrar hastaneye bilginiz var mı :)
Sshr35 Esraacann Bende 26. Haftadayım ceren hanıma gidiyorum galende güncel fiyatları gittiğinizde sorup bizi bilgilendirirmisiniz Sene sonuna kadar değişmicek denmişti bizede ☹️
Melake Esraacann Emrah bey’in muayene ücreti 250 den 330 oldu. Malesef doğum ücreti de 8100 TL oldu 🫥
Sshr35 Busra_35 Bende ceren hanıma gidiyorum doğum için sorduğumuzda 7000 demişlerdi yıl sonuna kdar aynı demişlerdi sizin bi bilginiz varmı ☺️
Busra_35 Sshr35 Bana da aynı şekilde söylendi, umarım değişmez. 7000₺ doğum, oda süslemesi içinde, epidural için ekstra ücret ödenmiyor denildi. Siz de o şekilde mi konuştunuz?Bir de Nst için ücret ne kadar öğrendiniz mi?
Nihal_35 Esnatk aynen kuzum işte benim doktorum çok artırcak 14 15 i geçmez diyo tabi diyorum içimden sana olan bişe yok bize giren gircek🙈😂😂😂 bende 20 li haftaların sonunda eğer zam yaparsa direk sadaya gidicem orda doğurcam 10 bini zor kabul etmiştim😂 oda hastanede doktorda iyi diye can hastanesinde dopurtuyo genelde
Esnatk Ezoo35 7 sinde inşallah canım 😊 iki haftada bire dusurelim kontrolleri dedi. Erkenden baş aşağı dönmüş yavru kuşum 😁😁ne acelesi varsa
Melake Esraacann fiyat bilgilendirme danışmayla görüştüm zamdan etkilenmezseniz 1 buçuk 2 ay için ama eski fiyattan yararlandırmayız yatışınız yapıldımı 8100 lira olarak ödemeniz alınacak dedi keşke eski fiyattan yararlanabilseydik yolun sonuna geliyoruz artık 😂
Esnatk Nihal_35 Vallahi haklısın bizimkinede zam gelip gelmeyeceği meçhul, bu gidişle sıcak suyu hazırlayıp evde kendim doğuracam galiba 😁😁 sen yine de işini garantiye al canım zamanın var
Ezoo35 Esnatk hadi yaa benimki daha dönmedi keyfine bakıyor gibi 🤣 bana da iki haftada 1 gel dedi nasipse perşembe oradayım 🤩
Nihal_35 Esnatk ahahahah valla sonumuz öle olacak😂😂 çok fahiş fiyatlar ya hemen hemen heryer aynı uygun olanlarda bana hep 1 saat uzaklıkta dediğin gibi sağ salim o günleri görelimde zaten sadaki doktorda detaylıyı burda yapma perinatalojide baktır demişti bende onun bahanesiyle bi şekilde 28 falan bulur giderim 😂 son zmanlara yakın zamlar da netleşir hem bu arada zaten gördüğüm kadarıyla Ankara İstanbul izmir çok fahiş fiyat farklı şehirlerde arkadaşlarm var 5 6 bin ve takipli hastasına zam etkilemiyor bizimkiler de maşallah bizden faydalanıyor 😏
Esnatk Nihal_35 valla bizim bebeler altın değerinde olucak, değerli çocuklar 😁😁 yatırım yapar gibi doğum yapicaz. Sağlıkla gelsinler de. Deli gibi çalışmaya devam edecek ebeveynler napalim 😁😁
Esnatk Ezoo35 hadi bakalım inşallah döner vakitlice 😊 gerçi doğumu nasıl düşünüyosun, ona göre dua edelim 😁😁