Suuraismom Ebbelif dokuz eylül iyi canım bir sürü özel deneyiminden sonra oraya geçtim: idrarımda protein çıkışı varmış dünya para verdiğim karataş hastanesi ve özel doktorum ipek demir anlamadı aile hekimim anladı sayelerinde ölcektim nerdeyse. Dokuz eylülde mehmet güney var prof. Muayeneleri ücretli ama özel hastaneler kadar değil 294 ödedim en son ama çok iyi bi hoca tavsiye ederim
Ebbelif Suuraismom bende dokuz eylüle gidiyorum ama ücret ödemiyorum Başta doçent bir doktordan randevu almıştım meğer o doktor infertiliteye bakıyormuş sadece Gittiğimde bir doktor vardı öyle denk geldi ada bey Ona gidiyorum şimdi Mehmet bey doğumunuza da girecek mi ? Doğumhaneye gittim geçen gün Hangi doktor varsa doğumu o yaptırıyor dediler Eğer takipli olduğum doktor doğumuma gelmicekse açıkcası ücret ödememe de gerek yok 🙄
Papatya3500 Suuraismom 35 haftalık hamileyim Dokuz Eylül Prof.Dr.mehmet Güney hocaya muayene oluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok ilgili ve çok güveniyorum. Doğumum kız kardeşimle beraber Mehmet hocada olacak . (Aramızda 2 hafta var ) tavsiye ederim .
Suuraismom Askiletotomsu 5000-6000 arası dedi ama prof en azından türmiyenin her yerinden ona geliyolar adını çok duydum hem evime de yakın çok iyi oldu bnm için
Sevdashn Beybileydi armutludayim bende 31+0 olduk çok şükür erken doğum riskim var 2 haftada bir gidiyorz biz
VEYASS Elisa3535 bende Alsancakta Barış Büke ye gidiyorum oda Çınarlıyla anlaşmalı acaba hastane ücretini bu ekstra doktor da alıyor
limoncicegimFO Ezoo35 Aliağa dayım burda nagehan ikiz e gidiyorum doktorum dan memnun doğumu da onunla yapmak istiyorum can hastanesinde yaptırıyormus galiba doğumu bir daha gittiğim de konuşacağım hem doğum ücreti hem hangi hastane olduğunu
Askiletotomsu Suuraismom ☺️keşke devlette epidural yapıyor olsalardı Kendisine giderdim Üniversite hastaneleri de devlet sistemiyle çalışıyor diye bliyorum da
Sntskrn Egepolde doğum yapcak olan var mı kızlar paket içeri nasıl fotoğrafçı falan paket içeriğinde mi? Benim doktorum dışardan hem hastaneye hem doktorda ücret ödeyeceğim
Ymn3535 Sntskrn merhaba benim doktorumda dışardan egepoldd doğum yaptırıyo paket içerği nasıl acaba bilgi aldınızmı ?
Suuraismom Ebbelif doğuma da giricek mehmet hoca. Kontrolleri hocaya değil diğer doktorlara yaptırınca hangisii varsa o giriyo ama hocalar yapıyosa kontrolü doğuma da o giriyo. Aynı şeyi düşünmüştüm bende özellikle sordum ben giriyorum dedi ancak yurt dışında bi yerde olursam benim asistanlarım yapıyo dedi onun dışında kendisi yapıyomuş kendi hastalarını
Ebbelif Suuraismom o zaman mehmet hocaya randevu alsam internetten alınıyor mu Soyadını söyler misiniz
gbdl2023 Suuraismom merhaba doğum yaptınız mi doğuma o girerse ücreti ne oluyormus bilginiz var mu bi kaç kez gitmiştim suan randevu bulamadığımdan gidemedim
Suuraismom Askiletotomsu aaa ben dokuz eylül yapıyo dye duymuştum gidince kontrole sorayım bnm normal doğum dye hiç sormadım ama normalde bile yapıyolar dye duymuştum
Busra_35 Ezoo35 Tınaztepe Galen Hastanesi ne gidiyorum, doktorum Feyza Arman Çaldır. 16.haftamdayım, şimdilik memnunum, umarım böyle devam eder🙏
Degisken89 Busra_35 galen süper bir hastane.ben iki yıl önce orda doğum yaptım.hemşireleri çok ilgili.odaları büyük ve temiz. Doktorum dışardandı. İlk doğumumda egepolde olmuştu.kendi dr um girmedi.mesai saati dışında olduğu için.hastane doktorundan dolayı sevmedim.bidaha da gitmedim o hastaneye.
Sshr35 Busra_35 Bende ceren hanıma gidiyorum doğum için sorduğumuzda 7000 demişlerdi yıl sonuna kdar aynı demişlerdi sizin bi bilginiz varmı ☺️
Suuraismom Ebbelif mehmet güney canım internetten alınıyo galiba randevusu bizim tanıdık doktor var hep ona aldırıyoruz ama netden de alınıyodur muhakkak