pusatmom35 Meme reddi yaşıyordum buraya da yazmıştım zaten. Sütüm iki günde bir anda azaldı. Çamaşırlarım ıslanırdı sütten daha iki güne kadar sağdığımda birsürü süt cikiyordu tek göğüsten şimdi ikisinden bile o kadar çıkmıyor çok üzgünüm. Çok fazla stres yaptım meme reddi yaşadığım için sanırım buda sütümü etkiledi yoksa iki günde bu şekilde azalmasi imkansiz. Onerilerinizi bekliyorum. Bestlak damla ve humana çayı duymuştum bunlar işe yariyor mu ikisi bir kullanilabilir mi ? Aranizda kullanan arkadaslar varsa yardimci olursaniz sevinirim. Şimdilik sadece rezene çayı içiyorum bol su içmeye dikkat ediyorum hoşaf yaptim ayrica . Başka öneriniz varsa yazarsaniz sevinirim
Kubraaatmr pusatmom35 humana deneyebilirsiniz bı çok kişi çok memnun bence işe yarıyor. Bence en çok işe yarayan yöntem sık sık emzirmek ve stresten uzak durun.Bebisiniz emmiyorsa eger sık sık sağım yapın ve bebeğiniz ile ten teması sağlayın. Çocuğu sevmek bile sütü getiridmis. Goguslerine masaj yapabilirsiniz. Bol su. Hurma tahin pekmez . Bunlar aklıma gelenler.
Maliefem pusatmom35 hemen deneyin farkı göreceksiniz bulgur a soğan a hiç görmeyin gaz yapar 5 yemek kaşığı kuru dut 2 bardak su 10 dk hasla gunde 2 kere taneleiyle beraber tüket🌺🌺🌺
Nebyaa pusatmom35 ilk denedigimde sabah uzerim full islak uyandigim tarifi vereyim. Hatta suan kullanmayi birsktim sütüm tazyikli geliyor diye. 1 cay kadigi anason 1 cay kasigi kimyon otu 1 cay kasigo rezene kaynat bi sure dinlensin ic
Kubra_miray_szr pusatmom35 bir damla var Beslak diye onu alin cok iyi sutu fazlasiyla yapiyor ben he uz kulanmafim arakadas kulaniyor diyor sutumu cok arttırdı eczaneden alin
suu94 İrmik, kısırlık bulgur, normal bulgur, incir içeren hersey irmikli şekerpare tatlısı, kısır, bulgur pilavı süt yaptığına dair bilgi edindim dilerseniz netten araştırın
pusatmom35 suu94 Teşekkür ederim internetten de baktim ama burda bunu yaptım kesin oldu yorumu ariyorum
pusatmom35 Kubraaatmr humanayi yarın alayim o zaman şimdi internetteki yorumlarina baktim baya tutuluyormus. Zaten hep ten temasindayiz bir kaç gündür hep kucağımda yere koyunca ağlıyor bi babası alıyor kucağına bi ben . Emzirirken süt az geldiği için cildiriyor ağlıyor 😔 sağım da yapıyorum. Teşekkür ederim bilgiler için hepsini deniyicem
pusatmom35 Maliefem bulguru hep sade yaparım zaten deniyicem. Dut da şuan evde yok yarın deniyim bugün sevmesem de hosaf yaptım onu yiyorum şuan. Çok teşekkürler yorum için
Kubraaatmr pusatmom35 amazonda en uygun fiyatta şuan bende yeni siparia verdim ordan bakabilirsiniz umarım işinize yarar
pusatmom35 Nebyaa evde sadece rezene var şuan yarın çarşıya çıkıp yazdiklarinizi alip deniyicem çok teşekkür ederim. Benimde sütüm çok tazyikli geliyordu
pusatmom35 Kubra_miray_szr bestlak ve humana duymuştum bende yarin aldirayim internetteki yorumlarina da baktim etkiliymis gerçekten
Kubra_miray_szr pusatmom35 dedigimi al çok süt yapıyor boşa çıkıyor bile ama üstüne sağlıklı beslen et pisirip ye çok süt yapıyor
GufranGngrDrz pusatmom35 bestlak Damla’yla birlikte lactamil toz iç mutlaka o tozun içine 10 damla bestlak damlat hemen nöbetçi bir eczaneden alın hatta bu akşam sebzeli nir bulgur pilavı ye sıcak duş al ve güzel nir uyku çek bebeğini emzir yine emdikten sonra sağ makineyle düzenli nir şekilde ebebkte hazır içecekler satılıyor onlardan da alın mutlaka bak en fazla bir haftada füzene gireceksin inşallah 🙏
pusatmom35 GufranGngrDrz eşim şuan çalışıyor o yüzden yarın alayım dedim merkezde oturmuyorum tek cikamam çünkü. Yarin kesin alıcam sütüm çok çok fazla az inşallah bir an önce düzene girer teşekkür ederim
Emossk pusatmom35 dut kürü aslında şu an mevsimi yaş dut bol bol tuket rezene çayı tahin helvası bunlar bende aşırı süt yapardi
pusatmom35 Emossk evet şükür dut mevsimi hemen alma imkani var deniyicem rezene iciyorum yani tekrardan başladım içmeye . Teşekkür ederim
pusatmom35 Kubra_miray_szr gün içinde çocukla uğraşmaktan yemek yemeyi unutuyorum bunun da etkisi vardır tabi😔 inşallah deniyicem herşeyi teşekkürler