Bet7408 Kızlar 35. Haftamdayım iki doğum şeklindenda aşırı korkuyorum normal doğuma daha yakınım psikolojik olarak etkilenir miyim sizce işin içinden çıkamıyorum bu durumda olan var mı
kahvesever__ Bet7408 korkma canım rabbim kolaylık veriyor bende normal doğum yaptım sorun varsa cevaplıya bilirim
_Arslan_ Bet7408 bn doğumu bırak hastaneye giderken bile panik atak yasiorm artık bn napicam nasıl cikican bı çocuk ya
Umud-- Bet7408 geçen sene 17 haftalıktı kaybettim oğlumu suni sancı verdiler belim koptu sadece bedensel ağrı doğum anında asla alt tarafta acı ağrı olmadı ayağa kalktım tuvaletim var dedim ördek verdiler afedersin iserken o dediğin parça düştü plasenta onuda hissetmedim ama öncesi o sancı diyorlar sanırım o beni mahvetti ama bebek çıktığı an hiç ağrım kalmadı gram bile belki benim ki küçük tabi ondan da olabilir ama sancı dedim ya öldürdü beni
Bet7408 kahvesever__ benim canım aşırı tatlı normal doğumda aslında doğum anındaki ıkınma kesi yırtık o evreden aşırı korkuyorum ben birde bebek çıktıktan sonra galiba bi parça daha çıkıyormuş zor m u tüm bunlar
kahvesever__ Bet7408 ıkınma biraz zor evet bende çok zorlanmıştım yalan yok yırtılmam da olmuştu dikiş atmıştı doktor bana 4 tane parça fallan çıkmadı sadece bebek çıktıktan sonra çok kan kaybetmişim o kadar
Kubraaatmr Bet7408 en korkmamanız gereken evre o evre bence . İkinma dediğiniz o his geldiği zaman ikinmak öyle rahatlıyor ki insanı. İkindiginizda sanki ağrınız gecicek gibi bir his kuvvetli bir ıkınma hissi. Kesi yırtık olayı ise. Benim kesildi mi kendi mi yırtıldı bilmiyorum dikislerim vardı. Yırtıldı veya kesildi ise ben hissetmedim. Plesantanin çıkışını da ne hissettim ne doktorum çıktı çıkıyor gibi birşey söyledi. Hemen çıktı kendiliğinden sanırım. Hiç bunun muhabbeti olmadi cnku. Güzel düşünün güzel olsun herşey ins. İlk doğumda yaşadıklarım bunlardi bakalım ikinci nasıl olacak
NeseA Mervedez159 3 gün önce normal doğum yaptım 37+4 haftaliktim. Dördüncü çocuk hepsi normal hiç birseyden korkmayın vakti geldi mi herşey yoluna giriyor
Mene12345 Herkesin doğum hikâyesi farklıdır kızlar, doğum esnasinda ne kesi ne de plesentanın acısını ağrısını hissediyosunuz, her sey doğum anına kadar zor gerisi anlatildigi kadar değil. Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah🙏