SerraFatih zaten yeni doğanların hepsi uzun kollu ben 2 tane ucuz alt üst aldım ilk doğar doğmaz yikanmadigi için, bebekte çok kirli çıkarsa kıyafetler çöp oluyor ablamdan tecrübe ettim. Sizinde aklınızda bulunsun 🙏🏻 onun haricinde 0-1 ve 1-3 ay tulum aldım büyüklüğüne bakarak, onlarda uzun kollu hepsinde de zibinlari vardı zibinla beraber giydiririm üşümez diye düşündüm. Eğer çok soğuk olursa diye 3 tane de 0-1 alt var onları tulumun içine giydiririm diye aldım.
8 tane tulum, iki tane 5li takım aldım (0-3ay),bi tane de 10lu takım alıcam yeni doğan için yeterli diye düşünüyorum. Bol bolda yeni doğan ve 3 ay zıbın var.
Müslin, pike, kalın battaniye ve bi tane de orta kalınlıkta battaniye var. Onlar çok lazım oluyor dendi hep. Bir de 10lu takımların içinde olan o penye battaniyeden var. Battaniye çeşidi çok oldu bende 😂 sarmak için çok kullaniliyor.
Ben çoğu şeyi tamamladım cünkü son zamanlarda vaktim olmayacakti o yüzden 😊
Bir de lc waikikide indirim yakalamıştım o tekli altlar falan 15 lira civarına geldi aklınızda bulunsun bi kaç tulumu da ordan aldım uyguna getirip