Haticeninannesiii Arkadaşlar 6 gün var adetime silik çıktı erken gebelik testi, bel ağrısı çok yaşadım ondan şüphelendim ama ilk 5 dk da çıktı sizce yanılma payı varmidir
Fatmaztrk Haticeninannesiii eğer beş dkka içinde çıktıysa var olabilir ama resmi görmedik kan testi ver yarın istersen
keleslerdenasli Haticeninannesiii ilk gebeliğimde korkunç bir bel ağrısı yaşamıştım belim kopuyor sanmıştım birde pazardaydım kaldırıma oturup bekledim o zaman anlamıştım hamileliğimi testte de pozitif çıkmıştı adetim günler varken. İkinci gebeliğimi yaşıyorum şu an onda da önce silik çıkmıştı Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 💕 genelde erken testler doğru sonuç veriyor sabah idrarı ile tekrar yaparsanız daha net sonuç çıkar
Birgul Haticeninannesiii silikte olsa hemen çıktıysa vardır, kan verin hemen en doğru sonucu öyle alırsınız ☺️
Haticeninannesiii keleslerdenasli inşallah agzinizdan bal damliyor hayırlı sağlıklı olsun inşallah evlatlariniz❤️
Fatmaztrk Haticeninannesiii var gibi canım şimdiden hayırlı olsun inşallah kan testinin sonuçlarını aldığında bize de haber ver 🌷
Haticeninannesiii Fatmaztrk tamam canım Allah razı olsun darısı isteyen herkese olsun inşallah vardır 😊❤️
kubraselcuk Haticeninannesiii kesinlikle reglniz geçsin öyle gidin eğer sabredebilirseniz ben geçen ay erken test yaptım daha sonra kimyasal gebelik geçirdim o yüzden beklemek en iyisi