Burcuuuuu Evwt resim degil cd veriyor önce siyah beyazla bakıp herseyinş söylüyor sonra yüzünü görmek için renkliyle bakıyor hatta iki ekran var biri doktora bakıyor birinden siz bakıyorsunuz hatta ben tele cektirmiştim
Zmraemr Cok tesekkur ederim :) Telefondan de izin veriliyor yani guzel .fiyati 250 denildi giris ucreti de 80 tl imis sanirim siz ne zaman yaptirmistiniz
Burcuuuuu Zmraemr o zaman sadece 250 ödersiniz benim doktorum o hastanede oldugu için bana demişti giriş.yaptırmana gerek yok ben 1 Eylül de yaptırdım randevu aldınız mı
Denizpekdal ayrıntılı için sadece 250 tl ödüyorsunuz eğer doktora da görünecekseniz 80 tl daha ödeyeceksiniz.Bizimki 20 dk sürmüştü.Yüzünü de görememiştim.Pek içime sinmemişti açıkçası.Gerçi doktor herşeyine bakıyor ama.Belki ben biraz fazla birşey söylemesini bekledim.Yüzünü renkli göreceğim falan sanmıştım ama göremedim maalesef.
Zmraemr Denizpekdal detayli bakiyorsa iyi bes on dk bir sey denilmeden cikarilan varmis baska yerde .Kendi doktoruma göstereceğim Karamandayim