Gulsennnn Kızlar 37. Haftadayım sırt üstü uyumak istiyorum ama zararlı diye duydum zararlarını bilen var mı
Minnakelifim03 Gulsennnn sır üstü yatmanın kalbe giden damarlara baskı yapması sonucunda kalbe dönen kanda azalma yaşandığı bu nedenle de anne adayının tansiyonun düşmesine neden olurmuş bu yüzden zararlıymıs
Fulyag Gulsennnn zararlı ama ben çoğu zaman kendimi sırt üstü uyurken buluyorum yapacak birşey yok gibi 🤷🏻♀️
CaglaOzcanErsoy Rahatsız oluyorsun yatsan bile bir süre sonra bana öyle oluyor bebek için değil ama anne için zararlı bir pozisyon 🤭
Btlll Bn daha 9 haftalığım fakat sağa veya sola yatınca aşırı mide bulantım oluyor sırt üstü yatınca rahat uyuyabiliyorum Bi sakıncası var mı henüz çok yeni
Fatmayaz Ben 6. Ayıma kadar kapanık uyudum bana bebeği eziceksin diye çok laf söyleyen oldu göbeğim çıktığı için yatamadım şimdi yan dönüp yastığa kapanıyom 😂yatabiliyorsan yat zaten kendin dönersin sabit kalınmıyor hamilelikte 😂 eskiler hep sola mı dönük yatıyordu sanki 😂 rahat ol kasımda hamilelik zor geçer
Muhasebeci Gulsennnn ben üç tane yastığı üst üste koyuyorum oturur pozisyonunda yatıyorum sağa ya da sola dönünce tepiniyor karnımda uyutmuyor en son bu çareyi buldum...
Bsk2101 Valla ben her türlü pozisyonu deniyorum. Uyumak zorlaştı zaten rahat hissedene kadar bir oraya dön bir buraya dön. Gece de sürekli hareket halindeyim zaman zaman sırt üstü yattığımda oluyor. Yan yattıkça belim boşlukta kalıyor bazen sırt üstü yatmak belimi dinlendiriyor gibi hissediyorum. Saatlerce sırt üstü yatmadığın sürece sıkıntı yok bence. Sonuçta doktor kontrolünde ultrasonla bakarken de sırt üstü yatıyoruz bir süre 😉