Senazeynep34 Merhaba arkadaşlar, Silivri çevresinde iyi bir kadın doğum uzmanı arayışındayım. Memnun kaldığınız kadın dogumculari paylaşırsanız çok sevinirim😊
Minikcennetim Senazeynep34 devlet hastanesi ise murat inel iyi özel anadolu hastanesinde de bi kaç kere Emine özcana gitmiştim onuda herkes çok övüyordu
Okanbanu Minikcennetim merhaba bende murat inele gidiyorum doktor odar kotuki boylebi rezilik yok adam yerine bile almiyo
Senazeynep34 Gozde0709 birde doğum yöntemi olarak tercihi nedir? Bazı doktorlar direk sezaryan yanlısı oluyor o yüzden soruyorum
Senazeynep34 Anladım, peki ilgisi nasıl? Her süreci takip ediyor mu? Mesela kilo takibi, tansiyon takibi?
Minikcennetim Senazeynep34 daha yapmadım canım doğum ilk gebeliğim boştu Murat beyde kürtaj oldum şimdi yine hamileyim ilk baş emine hanıma gittim ama artık Murat beye gidiyorum yani bence çok ilgili doktor arıyorsanız açıkçası bende öyleydim emine hanımdan o ilgiyi göremedim sadece cihazları iyi onun dışında aynı devlet hastanesi doktoru gibi geldi bana o yüzden murat beye gidiyorum
Senazeynep34 Minikcennetim anladım. Bende duygu hanıma gidiyorum Anadolu’da olan. Sadece bebeğe bakıyoruz, herhangi bir takip yok, soracaklarini bile unutuyor insan o kadar hızlı geçiyor ki. O yüzden boş yere para vermek istemiyorum artik
Minikcennetim Senazeynep34 aynen öyle bazen sorularıma yanıt alamıyorum çok yuvarlak konuşuyor ben stresliyim biraz stresimi alsın diye merak ettiklerimi sorayım diye özele gidiyorum inan hiç bi fark yok devlet hastanesindeki murat beyden çok memnunun sorduklarıma hep cevap veriyor tek eksisi cihazlar eski ama oda küçük olduğu için gebeliğim sorun yaşadım büyüyünce yaşamam diye düşünüyorum zaten alttaki ultrasona gönderiyor oradaki cihazlar gayet yeni
Minikcennetim Okanbanu merhaba canım murat beyden mi bahsediyorsun ben sürekli gidiyorum valla ne sorsam cevapladı gayette ilgili geldi bana acaba ters bi zamanına mı denk geldiniz
Okanbanu Minikcennetim bilmiyorum canım 5aydir gidiyorum sadece yaptığı test yptiriyo ileriki tarihe atiyo
Minikcennetim Okanbanu canım valla ben kürtajfa oldum o adama en son kalp atışı için gittim gayet normal konuştu eşimide içeri aldı bilmiyorum ben çok sık gittim çokda iyi ilgilendi ama
Seldaabb Merve albayrak var 7 8 aylık burada siz sormadan herşeyi anlatıyor duygu hocaya hamileliğin başında gittim konuşmayı bırakın ultrsna bile sanki zorla sokmuş gibi oluyordu saniyelik sorucagimi bile soramdan dönüyordum ama Merve hoca hem Güleryüz hem anlatımı içimi ferahlatti doğrusu