Soncul Ellerim kollarım ayağım bazende kaşınıyor hafif ufak ufak kabarıp sonra geçiyor iz kalmıyor aynısını yaşayan varmı??
Oznur077 Soncul bende De aynı durum var 22 hastalıktan başladı kurdesen olmuşum 28 haftaligim azaldi biraz ama çok zor öldüm resmen kasinmakdan cildiye doktoruna gorunmeniz gerekiyor
Hbusraa Canım ben bütün kışı kaşınarak geçirdim derim pul pul döküldü havalar ısındı kaşıntı ortadan kalktı elhamdülillah şimdi 32 haftalık olduk sıcaklarla boğuşuyoruz 🤭
Soncul Hbusraa kaşınıyprum ama kabarma leke falan kalmıyor sıcaktan mı acaba çözemedim doktora gitcem yarın🤷🏼♀️
Soncul Oznur077 bende hamilelikten öncede kurdeşen vardı kurdesende çizik şeklinde kabarıyor benımkınde hiç leke kabarma olmuyor 🤷🏼♀️
Teslimeesma Soncul ben genelde güneşte kalınca öyle oluyor kollarım kaşınıyor pütur pütür oluyor 1 2 saate geçiyor
Tugbadundar Bio oil yağ kullanmaya başladığım 2. gün elimde ve sürdüğüm yerlerde kaşıntı başlamıştı. Bırakınca bir kaç güne kaşıntıdan kurtuldum. Belki size de alerji yapan bir şey vardır.
Soncul Tugbadundar bebek yağı vazalin sürüyorum onun dışında kaşıntım artınca bepanthol sensidaily aldım karnım için çok kaşınıyordu doktor verdi