Kızlar 34+0 görünüyorum uygulamaya göre, bebeğim normalde güçlü hareket ederdi. Cumartesi sabahtan bu yana hareket ediyor ama cılız hareketler. Üstelik karnım da yumuşacık oldu. Sola yattığımda ya da sırt üstü uzandığımda sanki hamile değilmişim de çok yemek yemişim gibi bir göbek var. Hiç hamile gibi hissetmiyorum. Neden oluyordur ki? Perşembe günü doktora gideceğiz. Endişe etmeli miyim bilemedim 🤷🏻♀️ Benim gibi olan var mı ? Fikrinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum 🌸
35. Haftaya giriş ve karın yumuşaması
Gizemsgumgum bnde öyleyim bi ayaktayken hamile gibi hissediyorum agırlıktan . Bnce normal. Ama hareketlerini kontrol edin sık sık. Bazıları cok hareketli bazen cok hareketsiz olabiliyorlar. Hemsirede oyle dedi gecen sıkıştıgı için cok hissedemeyebilirsin dedi
hulyagks Teşekkürler, umarım her şey yolundadır 🙏🏻
Gizemsgumgum umarım insallah
Gizemsgumgum canım bende 34+0 ım bendımde halay çeken bebek bugün sankı yok gıbı sabah ve öğlen hafıf dokundu kac saattır yatıyorum hareket etsın dıye ben uyuya kalmışım düşün ☺️Hala hareket yok gecende boyle panık yaptm dr gıttım ultrasonda hareket edıyordu ben o an hıssetmıyordum şaşırdım hareket ederken kendımde hıssetmıyo ken nasıl olur dıye
Srfe_01 Demek ki huyları bu önce halaylar sonra yatışlar 😀🌸