Gnbaby canım doktora gitmek için sakın acele etme bu değerde ben sırf başıma gelecekleri az çok tahmin ettiğim için doktora çabuk gitmedim şöyle benim geç döllenme olmuş adetlerim zaten düzensiz 5.67 ile öğrendim 2 gün sonra 8.79 oldu güzel artmamıştı iki gün sonra 16.2 çıktım 4 gün sonra 80 4 gün sonra 580 bir hafta sonra 3418 düzensiz artmıştı ama biz şu anda 14 haftadayız ilk süreç nasıl geçti onu söyleyeyim sakın moralini bozma stres yapma doktora gitmek için sakın acele etme en öğrendikten sonra iki günde bir kendim takibini yaptım İlk ortalama 10 gün sonra doktora gittim gebeliğimin onaylanması için normalde ona da gitmezdim yani eşime söylemek için gittim rahim kalınlaşmış 10 gün sonra kese görmeye gel dedi ben 13 gün sonra gittim tamamen gelirsin büyüsün çünkü Doktorlar en ufak bir şey olumsuz konuşup bize strese sokuyorlar yani benim bebeği görmem öğrendikten sonra 20 günden fazla günümü aldı tam 8 haftamda bebek kalp atışını gördüm 9 haftamda kalp atışını dinledim tabi bu sıra 7 haftalık olarak sayılıyordu doktor bile şaşırdı sen bu değerli nasıl öğrendin kana geçer geçmez öğrenmişim son adetten itibaren 38 günde ben bu değerli öğrendim üzerine bir 20 gün daha koy en az bebeği öyle gördüm Ondan dolayı yüreğine ferah tut sağlık ocağından takibini yap ortalama en az 3000 değerini geçince öyle git doktora yoksa Doktorlar dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik buna benzer bir sürü şey söyleyerek insan morali bozuyorlar ben o degeri öğrendiğimde ilk gitseydim adım kadar eminim olumsuz konuşup beni boşa strese sokacaklardı Allah’a bin şükür hemen gitmemişim doktora