zamaneannesi80 Sert1110 yeni hayatı bilmiyorum canım ama ibni sina da 3.500 dü yani hep bu civarlardadır diye düşünüyorum bende park hastanesine gidiyorum
Sert1110 zamaneannesi80 anladım cnm teşekkür ederim genelde ibni Sina diğer hastanelere göre daha pahalı diyorlar ama bakalım
zamaneannesi80 Sert1110 çok çok 500 TL filan oynar heralde bende yarın randevum var gidince sorayım bakalım
Sert1110 zamaneannesi80 sor bakalım bana da dön cnm dediğin gibi çok bişey yoktur arada ben de 15 gün sonra gidecem de işte kendimizi ona göre ayarlayalım diyorum gittiğim de 36 haftalık oluyorum sancılarım çıkıyo nst de büyük ihtimal doğum olur gibi geliyor
zamaneannesi80 Sert1110 az kalmış sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Detaylı usg nerde yaptırdınız acaba..
Sert1110 zamaneannesi80 amin cnm inşallah sende alırsın inşallah sağ salim kucağına🤲 detaylı USG yi İstanbul da yaptırdım cnm eşim uzman olduğu için 1 yıl kadar orda kaldık
zamaneannesi80 Sert1110 amin 🤲🏻🤲🏻 Anladım canım bende detaylı usg için yer arıyorum da doktorum a soracam yarın ama yinede gitmeden araştırayım dedim
zamaneannesi80 Elisam123 1 ay önce bi arkadaş doğum yapmıştı ama sigorta durumu filan bilmiyorum tabi
Aloneanqel Elisam123 ya bende ekim ortası Allah nasip ederse. Bende İbni Sina Özcan bey de yapıcam doğum ücretini merak ediyorum. Ayın 20 sinde soracağım gittiğimde