zamaneannesi80 Sena646 gerekirse hastaneden veriyorlar canım. Yanına alma eğer hastanenin böyle bi hizmeti yoksa eczanelerde var nasıl olsa.
iremss Sena646 gerekirse hastane veriyo belli saatlerde kilo ölçüyolar şeker ölçüyolar bebeğn mama alması gerekse veriliyo
Nur000 Sena646 sezeryandan 3 gün sonra sütüm geldi. O sırada mama verdim. Özel Hastane mama vermedi eczaneden aldık. Hipp marka aldık gaz problemi yasamadik
Naazli Sena646 sezaryenden 2 gün sonra geldi benim sütüm. Hastanede mama verdiler bize. Biz de eve gelince sma marka mama aldık. Sütümün ne zaman geleceğini bilemediğimiz için. 2 3 kez falan kullandık sonra sütüm geldi çok şükür 🥰
Sena646 zamaneannesi80 anladım kuzum bazıları şekerli su falan veriyormuş galiba duyunca şaşırdım açıkçası
Sena646 iremss tamam kuzum çok teşekkürler genel anestezi istemiyorum yarım istiyorum genelde kendine gelmek daha uzun sürüyormuş
zamaneannesi80 Sena646 yok artık hastanede mi veriyorlarmış şekerli su 🙄🙄 hastanenize sorun mama veriliyormu ona göre hareket edersiniz
Fatmaztrk Sena646 genelde size aldirirlar eğer yanınızda yoksa yoğun bakımdaki başka bebeklerden alıyorlar aynı durumda başka bebeklere sizinkini de verebiliyorlar bir nevi yardımlaşma dayanışma