Benimennembirmelek freeconmom tuzlu şeyler tuketebilirsin çubuk kraker gibi yada sakız çiğneyebilirsin
mucizem__ freeconmom ben sürekli ayva yerdim azck hafiflerdi ama yinede ne yersen ye ilk 4 ay bulantı da kusma da geçmiyo Allah yardımcın olsun 🤲
Busragndz7 freeconmom Benim mide bulantımı hiçbirşey bastırmıyordu 🙄 İlaç kullandım Prilam tavsiye ederim çok iyi geldi bana o zor günleri ilaçla atlattım.
Rabia-22 freeconmom doktoruna soyle her seferındw yazdıgı mide bulantısı ilacı yerıne farklı bı ilaç yazsın etkılı.yemek yıyemıyorum yedıgımı kusuyorm felan de yazar.
Eparlak freeconmom ben midem bulandığı zaman tuzla erik yiyorum bi miktar bastırıyor gibi hissediyorum ama sizde fayda eder mi bilmiyorum
Ruveyda_baskapan freeconmom çikolata kakao kızartma hamurişi kestim mide yanmam düzeldi , gaviscon bile içmeye ihtiyaç duymuyorum artık
duuyqquu Maden suyu, limonlu su, cep sodalı su yapıp içebilirsiniz. Bana maden suyu çok iyi gelmişti. Limonlu su da çok içtim
Munure freeconmom herşey denedim hiç birşey geçirmedi şuanda bile o kadar bulanıyor ki kafamı meşgul etmeye çalışıyorum daha 8 haftadayim çok yoruldum 😢ilaç Alicam doktordan hiç denemedim Bebeğim için mecbur ❤️
Munure freeconmom aynı bende öyleyim su icmem lazım mecburum içtiğim suyuda çıkarıyorum su içmeyi özledim
Azra41 freeconmom bende öyleyim 16+1 iz bizde sabah akşam gece öğlen farketmiyor hep bulanıyor midem 🥺 ben tuzlu kraker bide polo şekerle bastırıyorum midemi rahatlıyorum 😊