Gzmmtrkmn Kızlar aranızda Anadolu yakasında memnun olduğunuz doktor ve özel hastanelerden mecburi sezeryan fiyatı alanlar yazabilir mi ? Benim fiyat aldığım hastanelerin fiyatlarını da ekleyeyim siz de yazarsanız fikir olsun.
Gzmmtrkmn Kurtköy Adatıp 6500₺ (Yeni ismiyle LokmanHekim) *Sultanbeyli Saygı 3850₺ * Bezmialem Dragos 5750₺(bebeğin ilk muayenesi,kalça ultrasonu, doğum albümü içinde) * Pendik medikal park 8500₺ * Çamlıca medipol 4500₺ Çamlıca Erdem 3200₺
Gzmmtrkmn kuzeyinannesi_ yok artık o da mı artmış 🫣 yuh diyorum daha 2 hafta önce aldım bende o fiyatı
kuzeyinannesi_ Gzmmtrkmn kız ben geçen hafta telefonla aradım fiyat aldım 3800 dediler cuma günü kontrolüm vardı dedim bide yüz yüze fiyat alayım 5500 dediler şok oldum dedim geçen hafta farklı demiştiniz zam geldi dediler
Gzmmtrkmn Tueaksy sezeryan diye okumuştum canım arayıp sormadım biryerde yazmışlardı telefona öyle kaydetmişim fiyatı
Gzmmtrkmn kuzeyinannesi_ ay artar da o kadar nasıl artar ya. Kazık resmen ben oraya gidiyordum kontrole ama doğumumu başka bir yerde yapmayı düşünüyorum