Sahika90 Mehabalar 6 haftalık hamileyim. Testlerimi devlette yaptırmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım daha erken ama ikili için üçlü için hastanelerde sıra oldugundan şimdiden randevu al git o testler için randevu alıyosun diyolar. Bilgisi olanlar bilgilendirirseniz sevinirim. erken olmasına rağmen şimdiden gitsem bu testlerim için devlet hastaneleri randevu veriyorlarmı
cherry6128 Sahika90 detaylı ultroson için 11.haftamda randevu almıstım cok kalabalık oluyor cunku ikili ve uçlu içinde gene erkenden gidip alırsanız daha iyi olur. Bende testlerini devlette yaptırıyorum ozelde ki doktoruma gosterıyorum.
ElifAbr Sahika90 doktorun kendisi diyor zaten sana su haftada bu test bu haftada su test diye. Atıyorum 2 hafta sonra 2liyi yaptırmalısın, 3 hafta sonra 3luyu deyince ona göre randevunu alırsın. 1 hafta geç bile kalsan sıkıntı olmuyor canım sorun etme.
denizefe ıkı test ıcın sımdıden gun al ıkılıye gıttıgın gunde detaylı ultrason ıcın gun al ben unıverste hastesınde ozel muayne oluyrm ama tahlıllerı devlet krsılıyor ben hep oyle yaptım yoksa gun bulamassjn dedı doktorum