Yetersukrbck_0618 Kızlar ilk gebeliğim boş gebelikten dolayı sonlanmisti İkinci kez gebe kaldım yine korkuyordum aynısı olacak diye kalp atışı icin gittim ve çok şükür duydum 7. Haftama girdim Rabbimden umut kesmeyin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşaallah 🤲🤲🤲🤍
plakayerli Yetersukrbck_0618 aynısını yaşadım ikinci gebelikte sevinemeniştim bile korkudan. Şimdi bebeğim 1 yaşında (çok şükür) ve tekrar hamileyim🤣
Melek_gunduz46 Yetersukrbck_0618 ay ne güzel post açmışsın umut oldun bana bende boş gebelik geçirdim ve şuan yeni hamile olduğumu öğrendim darısı bana inşallah dua et bana lütfen Allah rızası olsun bana umut verdin 🌹🤲
Yetersukrbck_0618 Mutlubebekannee Bütün hamilelik belirtilerini yaşadım testte çıktı kesem oluşmuştu ama bebek ve kalp atışı yoktu oluşmamıştı kese boştu yani sonra zaten kanamam olmuştu kürtaj olmuştum Rabbim kimsenin başına vermesin inşaallah 🤲❤️
zeylifestyles Çok sevindim benimde boş gebelik geçmişim var. Umarım benimkide tekrarlanmaz çok korkuyorum. Çok mutlu olun güzel bir hamilelik geçirip evladınızı kucaklayın inşallah 🕊️💜
Yetersukrbck_0618 zeylifestyles Aminn inşaallah anlïyabiliyorum ayni korkuyu bende yaşadım ama umudum hiç kesilmedi Rabbimden iste sadece umut et dua et🤲❤️
Mom69 Yetersukrbck_0618 bende 55 gün önce boş gebelikten kürtaj oldum siz kaç ay sonra tekrardan hamile kaldınız ben iki aydır deniyorum daha olmadı henüz
Yetersukrbck_0618 Mom69 Aralıkta olmuştum kürtajı doktor iki ay korunmamizi istedi sonra korunmayı bıraktığımız da 2 ay gibi bi sürede de olmadı sonra Mayıs’ta hamile olduğumu öğrendim 2 ay senin için normal en kısa sürede olur inşaallah🤲 siz bu sürede bol bol ilişkide bulunun 🙏💜
Yetersukrbck_0618 Melek_gunduz46 Dualarım sizinle sakın korkma umudunu kaybetme Rabbim en güzelini nasip edecekdir sadece sabır 🤲💜🌺
Melek_gunduz46 Yetersukrbck_0618 inşallah rabbim cümlemize hep müjdeli haberler almayı nasip eylesin inşallah 🌹🌹🤲