Vsle 6 haftalık hamileyim doktor konusunda kararsızım sezeryan la dogum yapmak istemiyorum cevremde ki insanların cogu sezeryan oldu özel hastanelerde böyle bi problem var bana yardım edebilicek biri var mı
esraksr Vsle mrba canım öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini ☺️ Park hastanesine gidiyorum doktorum Hasan Şahiner çok memnunum çevremde giden herkes çok memnun tavsiye ederim
Mervemrah Vsle allah kazasizca kucagina almayi.nasip etsin cnm kesinlikle.park hastanesi halil gülden
Annesininmucizesi Vsle mrhaba canm 27+3 üm akü hastanesi Fatih ÇELİK doktorum doçent yardımcısı ve öğretim üyesi çok kibar ve anlayoşlı bi doktor
Vsle esraksr 21 haftalık olup cevre etkeni ile hala kararsız olmak cok kötü bisi 😒 mavide doc. Mine hanım var ona görünüyorum ama cevre özele git die ısrarcı
Vsle Annesininmucizesi merhaba canım suan bende 21 + 5 im mine hanıma gözüktüm bi süredir ama cevremden mavi hastanede doğum yapma die baskı var biraz o yüzden cok kararsızım
esraksr Vsle bence sen çevrenin ne dediğini umursama hangi doktora gidip memnun kaldıysan ona devam et benim doktorum hakkındada olumlu olumsuz konuşan çok insan var ama takmıyorum çünkü çok memnunum başkasınında ne dediği umrumda değil açıkcası ☺️
Vsle esraksr sorun eşimi de etkiliyor olmaları benim için aslında daha cok strese giriyorum 1 kere ben burayı istiyorum dedim baska bi yeri üstelemeye ne gerek biraz anlayışlı olsalar keske hassas oldugumuzu görseler
Vsle Annesininmucizesi odalar ın eski olması ve araştırma hastanesinde test di seysi cok oldugu için makinelerinin de eski oldugu söyleniyor hep esim cok etkileniyor sen bilirsin ama bisi olursa görüsürüz diyo ben ortada kalıyorum 😒