BuseBasderici Bia ilk öğrendiğimde 2208 di. İki gün sonra 6316 oldu. Dört gün sonra 27 bin küsür oldu
BerrinMercanKaraca Bia adet olacağım gün 74 tü diğerinde 180 ve 420 ama doktorum 74 ve 180 den sonra baktırmaya gerek yok hamilesin ikiye katlamış 4 hafta sonra muayeneye gel dedi kese için
Tubasim Bia canım hayırlı olsun bebişin öncelikle, geç döllenme diye tahmin ediyorum sizinkini. Adet geciktiğinde yaptığınız testte silik de olsa çift çizgi çıkmış mıydı acaba, yoksa sonradan mı çiFt çizgi oluştu
YagizAsyaMom İlk öğrendiğimde 2158 ti hiç başka kan vermedim direk keseye baktı doktor 10 günlük gecikme ile
Muhammedamine Ben adetten 4 gün önce test vermiştim 22 çıkmıştı bidahada yaptırmadım adetim 3 gün gecikti doktora gittm 5 haftalıktık keseyi gördüm
denizefe adetım gecıktıgı gun test yaptım evde pozıtıf cıktı bes gun sonra gttım kan verdm 1000+ yazıyodu ıkıncı gebelık olunca formalıteyı bldıgımden hemen gdıp kan vermedm yukselmesını bekledım
Bia Tubasim koyu çizgi çıkmıştı canım ama ben hiç beklemediğim için adetim stresten gecikiyor diye düşünmüştüm. Eşim ameliyat olmuştu canım ona sıkıldı diye düşünüyordum. 4. Gün de yapmıştım o yüzden testi