sunandfun7 yazdığınızı okuyunca şok oldum. Kadın sadece gayet normal bir şekilde yanlış yönlendirmeseniz gerektiğini, antibiyotik kullanılmadığı taktirde “hamileyse” bebekte ölüme yol açabileceğini dile getirmiş ve kendi acısından örnek vermiş. Peki siz ne yapmışsınız? Bilmiş bilmiş konuşmaktan girip, bakış açısı darlığına kadar sayıp sövmüşsünüz. “Evet antibiyotik kullanılmaması hamileler için kötü olabilir ama hamile değil” gibisinden düzgün bir üslupla uyarmak yerine durduk yere sizi düzgünce uyaran bir insana bu denli kin kusmak niye? Ayrıca, sizinle yaklaşık 2 ay önce hamile bir kadına da “antibiyotik kullanma” uyarısında bulunduğunuz için ben de konuşmuştum. Hatta ben daha sert tepki vermiştim ama o zamanki üslubunuz o kadar güzeldi ki, kadın da kendi hayat tecrübesinden yola çıkarak bilgi vermiş, neden ben sert çıktım ki diye utanmıştım. Ama düşündüğüm gibi düşünceli biri asla değişmişsiniz. Ve o zaman da dediğim gibi, sizin antibiyotik direncinizin oluşması herkeste oluşacağını GÖSTERMEZ. Hamile kalmadan 1 ay önce ciddi, kanamalı enfeksiyon geçirdim ve antibiyotik alana kadar soğan suyu, maydanoz suyu, limonlu maydanoz suyu, sumak ve daha nicesi denemediği doğal yöntem kalmadı. Sonuç ne oldu? Doğal yolları deneyeyim derken ilaç almadığım için acıdan her gün daha da kıvrandım. Yani size iyi gelen bana da iyi gelecek diye bir şey yok. Bana iyi gelen de size iyi gelecek diye bir şey yok bırakın da herkes kendi vücudunu tanısın. Ayrıca hamile olsa demem demişsiniz ama 2 ay önce hamile bir kadına da demiştiniz. Hatırlatayım. Burada en i azından kendi yaşam deneyimini anlatan, evladını antibiyotik kullanmadığı için kaybetmiş bir kadına giydirmeden önce iki defa düşünün.