T1996 Kızlar 38 küsürdeyim yani 39. Gebelik haftasındayım bebeğim bi tık iri olduğu için doktorum 20 hazirana kadar zaman verdi yoksa alıcam bebeği kaka riskini alamam zaten daha fazla durursa 4 kiloyu geçecek normal olmayacak beklememize gerek yok dedi İki gün önce karnımda kasılmalarım oldu taş gibi olup gevşedi bi süre devam etti ama düzene girmeden yok oldu :( Dün gece de belimin sol tarafı ağrıdan ortadan ikiye yarıldı ama bir saat kadar sürdü o da geçti :( Sizden ricam şunu yaptım bunu yaptım doğurdum gibi önerilerinize açığım 🙏🏻🙏🏻 Hurma adaçayı ahududu yaprağı çayı cinsel ilişki hepsini yapıyorum doğum için farklı ne yapabilirim nolur yardım edin yarın da babamın doğum günü babam benim için çok çok çok kıymetli onun doğum gününde doğurmak çok isterim nolur yardım edin bana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nur123aa T1996 ayy bende yöntem arıyorum squat ilişki hurma yürüyüş sıcak duş ne yaptıysam olmadı masaj bile yaptım farklı şeyler varsa bende öneri istiyorum 🙄🙏😭
Tanemveannesi_ Nur123aa T1996 Bende bekliyeyim ya 37+5 nişanım geldi bir parmak ucu kadar açıklık var ama sancı yok malesef 😞
Nur123aa Tanemveannesi_ ben anlamıyorum bu senenin bebekleri hep böyle ki duyduysam gelmiyormus 🤦🏻♀️
T1996 TinyBabys ilk aydan beri korunmasız ilişki yaşıyoruz son bir haftadır yapamıyorduk bel ağrımdan dolayı çok afedersiniz iki saat kadar önce yaşadık sırf doğum başlasın artık diye inşallah başlatır ya🤲🏻
Tanemveannesi_ Nur123aa bide bütün belirtileri yaşıyorum yani 😂 sen düşün TC milletinin halini görüyorlar bence ondan 😂😂😂😂😂 çocuklarda haklı afaffa şaka bı yana gerçekten herkes doguramamktan şikayetçi 😞 gelseler artık sağ sağlım 🥰
Sfyb Bende öyleyim 38 4 haftalık gebeyim bel ağrısı kasık ağrısı 2 3 cm açıklık var ve hala beklemedeyim
Nur123aa Tanemveannesi_ ya kıyamam ☺️ dün benim oğlan kenardan çıkmaya çalışıyordu dedim annecim ordan değil aşağıdan yönünü şaşırdı 😄😄 daha 16 gün yazıyor uygulama da ama gelsin valla nefes alamıyorum 😭
ozlem_d T1996 Yürüyüş, squat ve 1 dk sürecek şekilde çömelme, merdiven inip çıkma ve ardından sıcak duş. Benim bildiklerim bunlar. Ama bazen ne yaparsak yapalım olmayabiliyor. Tevekkül gerisi. Sağlıkla kucağınıza alın 🌸
Tanemveannesi_ Nur123aa ay bizimde aynı sagdon soldan aranıyor ama sanırım yönünü bmaya çalışıyorlar😁 Bizimde 16 günümüz kaldı bakalım neler olucak 🥰 sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 💓