Aslglyy SemaArin offf bende aynı uyanıp kahve içip saatlerce aç kalmaya o kadar alışkınım ki bende yeni hamile olduğumu öğrendim napcam bilmiyorum
[silindi] SemaArin ilk 3 ay doğru düzgün beslenilmiyor inş bulantılarınız olmaz tabi ama siz yine de düzene sokmaya çalışın. Tansiyon şeker çok hassas oluyor bu durumda gözünüz kararabilir bayılabilirsiniz
Eylul2019 SemaArin tabiki zarari olur.ilk 3 ay cok onemli bebegin tam gelisme donemi duzenli beslenmeniz lazim.gelisim geriligi falan olabilir
HanifeAhmet SemaArin o haftalarda bebek sizin yiyip içtiğinizden beslenmiyor zaten ama siz yinede kendinizi alıştırın derim bir süre sonra zaten isteseniz de yemeden duramıyorsunuz 😅
Deletedmom83940 Eylul2019 ne alaka 3. aya kadar bebek bizden beslenmiyor göbek kordonu bile oluşmadı daha
Gizem260 Eylul2019 valla ilk 3 ay hiç bişey yiyemedim ben sürekli kustum ve hiç bişey yemek istemedim çok şükür şuan 30+2 yim
Kaya13 Olabildiğince erken yemeye çalışın ama 3 aydan sonrası zaten isteksizce yiyeceksiniz 😂 bende 1 2 de kahvaltı yapardım şimdilerde sabah 6 da acıkıyorum 😂
caganin_annesi Son haftalarda diyeceksin ki yemeyi bırakamıyorum saat başı yemek yiyorum akdgjagd o haftalarda bebek senden besleniyor ama depoların eksilir olan sana olur ucuncu aydan sonra ona geçiyor yediklern 😊
berceste5155 SemaArin ilk 3 ay bebeğin anneye tutunma dönemi riskli bir dönem günlük yaşantınızı bilmiyorum o yüzden bir saat belirtmek doğru olmaz ama uzun süre aç kalmamalısınız canınız istemese de bir şeyler yiyin tansiyonunuz şekeriniz düşebilir
Ebbruc SemaArin ilk 3 ay bebekler kandan besleniyormuş, siz iyi beslenmezseniz kan değerleriniz düşebilir buda bebeğinizi etkileyebilir en azından yoğurt vs yemeye çalışın kahvaltı yapamıyosanız ve kahve, kola gibi zararlı şeylerden uzak kalın
Eylul2019 Deletedmom83940 gebelerin saglikli beslenmesi icin ilk 3 ay bizden beslenmesimi gerekiyor.extra bir durum var can tasiyor ve duzenli yemek gerekiyor hayir yeme bosvermi diycez sen ne diyosun anlamadim
Azra41 SemaArin ayy imkansız ben sabah 11 de kahvaltı yapıyorum 2 gibi açıkiyorum yemezsem tansiyonum düşüyor bana doktorum şık ve az ye dedi sabah kahvaltı yapıp akşam da yemek yemeye dedi iki öğün meyve yesen bile yararlı dedi bence denemelisin sende
Eylul2019 Gizem260 ilk gebelgmde 9 ay kusmama ragmen duzenli beslendim bende.suan iiinciye hamileym bulantim yok yine ayni sekldeym
Deletedmom83940 Eylul2019 ben hayır yeme mi dedim bebek şu anda bizden beslenmiyor dedim kendini zorlasa kahvaltı yapmaya tiksinse daha mı iyi
Meleq SemaArin ben de 12 gibi kahvaltı yapıyodum zaten 14 haftaya kadar bulantılardan pek bişey yiyemedim ama doktorumdan azar yemiştim kahvaltı konusunda en geç 9 da kahvaltın bitmiş olacak demişti..