Asil_hatun Googleden isimlere falan bakarken ikid emir acil uyarı alıyorum nedir bu sizede geldimi korkmaya başladım hala uyarı geliyor ilk defa böyle oldu bilen biri bakabilirm
Ece-55 Asil_hatun Banada şimdi o uyarıdan geldi canım ama korkma afad sadece uyarı yapıyor bir çok kişiye gelmiş o mesajdan
CiCi_BeBe_AnNeSi Asil_hatun ayy aynı şey bendede varr bende zannediyorum kızım kurcaladi telefonu öyle geliyor
Emedko Asil_hatun bana da geldi cnm 3 kere . Telefonumun ekranı kapalıyken geldi hatta sesli bir şekilde. Korktum hatta dedim bu ses nerden geliyor diye . Rabbim korusun hepimizi inşallah.
Kaleboynutuba Asil_hatun bende aynısı oldu şimdi korktum ne bu diye eşimi aradım ne seli ne felaketi diye önem bişey değil o dedi meorolojiden geliyo dedi de bilmiyorm
Asil_hatun Kaleboynutuba qy vala bende korkutm eşimi aradım oda anlamadı berberde herkese geldi dedi Ankarada sel olmuş onun icinmi acaba
Deletedmom70006 2 kere de bana geldi ekranı indirip carpidan kapattım tıklamaya korktuğum için. Yalnız değilmişim 🤷🏻♀️
Kaleboynutuba Asil_hatun aynen olabilir yada afad yeni bi uygulama falan mı deniyo açil durum tatbikatı falan da olabilir belki
Asil_hatun Eve Ankarada sel olmuş Türkiye genelindede şiddetli rüzgar var bugün onun icin uyarı yapılıyormuş