Sfyb 38 4 haftalık hamileyim bel ve kasık ağrım var erkek bebek geç doğar diyorlar sizce bu ağrılardan sonra en geç ne kadar sonra doğar
alya5 Sfyb 40+5 den selamlar😊😁 biz hala bekliyoruz gelen giden yok bu gidişle zorla çıkartıcaklar içerden oğluşumu🙈
teletabi Sfyb orası hiç belli olmaz canım doğum zamanının cinsiyetle pek alakası yok. Ben oğlumu 38+2 de aldım kucağıma. Önemli olan ağrı değil açıklık olması yada nst de sancı çıkması. Sizin nst de sancı çıkıyormu yada açıklık varmı
nuhunannesi42 Sfyb aynı bende 38 +4 nişanım geldi sırt bel bacak ağrım çok çok çok fazla ama hiç ağrım sancım yok nstede çıktı biraz açılmda yok hayirlisi inşallah bekliyoruz 🥴
ebrusrkn Dün doktor kontrolündeydim ve doktor agrı istiyorum sancı istiyorum ki doğum yap dedi bol bol hareket yürüyüş spor yap agrin olsa bile dedi sizde hareket edin hayirlisiyla doğsun inşallah 37+6
Sfyb Her gün düzenli olarak merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum.bu ara her idrardan sonra beyaz ve sarı arası akıntım oluyor iç çamaşırım ıslak bir şekilde doktor normal son haftalar dedi ama bilemedim ☺️
Sfyb alya5 evet banada 23 Haziran’da suni sancıyla alırım dedi ama kendi sancımın gelmesini bekliyor doktor doğumun daha kolay olması için
Sfyb Benim 36 haftda çatı muayenesi yapıldı 2 3 cm açıklık var denildi bu hafta nstde sancım çıkmadı ama benim hissettiğm sancılar var özellikle bel ağrısı çok oluyor
nuhunannesi42 Sfyb persembe günü çatı muayenesindrn sonra ilk önce pembe leke sonrası kahverengi geldi
Sfyb nuhunannesi42 doktor çatı muayenesnden sonra lekelenme gelebileceğini söylemişti bende tekrar lekelenme olmadı.bebeğin kafasının kanala yakın olduğunu söyledi bana herkes karnın yukarıda inmemiş diyorlar
nuhunannesi42 Sfyb anladım peki bebek hareketleri nasıl. Benim azaldı ya hissediyorum ama öyle eskisi gibi çok degil
nuhunannesi42 Sfyb yinede doğurursan bı post aç ben dogurursam görüşürüz yine 🤣bakalım kim önce dogurucak Perşembe günü kontrolum var. Acilmam olursa alabilirler beni