EzgiKizilates Merhaba 25 haftalık hamileyim bir haftadır 5 dakika bile yürüsem kalça kemiğimde ağrı oluyor ısrar edip yürümeye devam edersem topallamaya kadar gidiyor bunu yaşayan var mı insanın kalça kemiği neden ağrır 😕
Dmlasabiha EzgiKizilates saq kalça kemiğim bnm de 37.haftadayım yatarken bile zorlanıyorum sağından soluma dönemiyorum sırt üstü yattığımda ayağa kalıp yürüyemiyorum topallıyorum sanki kemik kırık batıyor adım atınca
Dk16 EzgiKizilates aynısı bende var ebe normal olduğunu kalçanın genişlediğini ve rahmin kalça sinirlerine baskı yaptığını söyledi
Patito__ EzgiKizilates bende de var maalesef bi yemek yapsam hemen belimde kalcamda agri oluyor hep yol yurumeyi saymiorm zaten ertesi gun gecior ama cok skur
Evremada Ayni durumu yasiyoruz hatta yururken acidan aglayacak duruma geliyorum kilitleniyor vucudum Dr magnezyum kalsiyum yazdi yurumek icinde kendini zorlama dedi mecburen uzak mesafe yürüyüşu biraktim
Dmlasabiha Evremada hiç bırakmadım ilaçlarımı yediğim her şeye dikkat ettim ama o kemik ağrısı başka bir şey ya sımdıdlerde kalçalarım ağrıyor