yagmurmercan @Ada9y Reglim gecikmişti ama pcos olduğum icin gecikmeyi çok onemsemedim regl olacakmış gibi kasik ağrısı ve göğüs agrisiyla anladim🙈
NurrrH Ada9y kızımdayken daha adetime 1 hafta vardı. Ciddi göğüs ağrısı yaşadım. İlk kez yaşadığım için korktum hatta 🤣 meğer bir belirtiymiş😂 oğlumda ise hiç belirti yaşamadım. Günüm geçmişti. Teste pozitif çıktı. 🥲
Aysunnn41 Ada9y ilk mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti ama regl günüme daha vardı hemen test yapmadım bekledim reglim 2 gün gecikince yaptım yanılmamışım 😂
mimar_anne [silindi] miratech erken gebelik yaptım be kaset testte kesinlikle artımed öneririm çok sağlam bir test
2022Mom2022 Lvnduru afedersin ben adet olduktan sonra ağrım başlardı ama şimdi 3 gündür falan var ,adetimede daha 5gün var çünkü ,bide kabızlık ve müthiş baş dönmesi ,dediğin gibi inşallh vardır canısı ,yarın kan vericem 🥹
Gny18 Ada9y daha reglime 4 gün vardı bende hiç ummuyordum hamile ola bileceğimi. Her yer çiş koktu 2 gün ev dışarsı uyurken bile bu kokuyu hiss ediyordum 🤢 reglim 2 gun gecikince her yer kavun kokmaya başladı 😀
ilknur8484 Bende adetimin geciktigi gün başladı diyebilirim, ilk belirtisi sık idrara çıkma ve idrarda hafif yanma oldu. Ayrıca ağzımda grip olmuşum gibi değişik bir tad vardı. Birde göğüslerimde damarlarımin şistigini gördüm. Zaten 3. Gecikme gününde yaptım pozitif. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bsrnura Melekzx ay canım kaç gündür bunu arıyorum regl bes gün var ama elim ayağım buz gibi ateş basıyor yanaklarıma falan bir kaç gün önce de cok duygusaldım bir kaç gündür de tam tersi cok sinirliyim
Heja2121 Ada9y kaç haftaliksiniz şuan benim de ilk belirtilerim bel bacak ağrıları karın ağrıları sık idrara çıkma halsizlik ve çok uyku var şuan bende 😇7+5 teyiz
Serapppp61 İştahım artmıştı ve adetime 6 gün vardı test yapsam çıkmaz diye düşündüm ama pozitifi gördüm. Şuan 24 haftalık olduk…
Melikemercimek Ada9y benim göğüslerim çok hassastı. Daha regl olmama da vardı şüphelendim test yaptım ama negatif çıktı . Sonra ikna olmadım çünkü anlam veremiyorum böyle çok ağrımalarına. İki gün sonra negatif çıkan teste tekrar baktım hafif silik bir çizgi çıkmış hemen tekrar bir test yaptım ondan da anlamadım birşey ben de ovülasyon testi yaptım orada anladım hamile olduğumu