Gamzecem https://resimyukle.io/r/BItn6yT8lO kızlar sağ alttaki testim bugüne ait dün ve ondan önceki günleri değerlendirmiştik ama sanırım pik bugün yaptı bugunde mi degerlendircez ?
MaryVenus Gamzecem Bugun, yarin ve ertesi gune dikkat et canim. Henüz pik yapmamis. Sagdakinin daha koyu olmasi lazim. Ben de ovulasyon yapmistim hamile oldugum ay. Allah gonlunuze gore versin🌺
Gamzecem Geçen ay yumurtalama göremedim ve ilk 2 dakikada net 2 çizgi oldu çok mutlu oldum 🤣 eşime diyorum bugünde degerlendircez saçmalama üst üste 3 gün olmaz diyo 🤣
Tugbagelir Gamzecem Olur olur yeterki cocuk isteyin ben gunde kac sefer girdim yumurtlamada iliskiye 😂
Tugcek33 Gamzecem doktorum bana 2 güne 1 demişti denk geldiği gibi oldu bizim gününü bilmiyorum🙈 kafa rahatlığı önemli adamı daraltma😂
Tugbagelir Gamzecem Bu arada sunuda soyliyim doktorum soylemisti bana. İliski yasarken on sevisme yapmayın canlı olan spermler disari akabilir. Biraz açık olucak ayip olmazsa ama direk yapın disari hic sivi akıtmasın biz cok yanlis yapmisiz boyle yapinca tuttu cok şükür