Donesss Evet varmis ama benm yunurtalarm ilacalra etki gostermio benm beş sensdr tedavm hep yarm kaliyordu esimin isinden dolayi ilk defa duznli bir tedaviye basldm adana acıbadem volkan Noyan beye gidyorm cansun demr yönlendirdi bizi
minikcikolatammm13 Donesss inşallah canım stres yapma her şey nasip kısmet Allah yardımcımız olsun bu süreçte 🤲🏼
DefneninLiya Donesss benim de ilk tüp bebek denemem olacak cnm ama bana rahim diblendirme verdi bekleyeceğim bir ay
Hazalcan Benimde 18 tane yumurtam vardı 5.güne sadece 3 tanesi gitti ayrıca kaliteleri de iyi değildi. Suan 35 haftalık hamileyim ilk deneme de tuttu. Stresten uzak durun bol bol dua edin iyi düşünün iyi olsun.
minikcikolatammm13 Hazalcan benimde 18 yumurta toplandı yarın beşinci gün bakalım kaç tanesi sağlıklı gidebildi haber vercekler
minikcikolatammm13 DefneninLiya cumartesi pazar aramadılar. Bugün arıcaklar bir saate ararlar inşallah güzel haberler alırım
DefneninLiya minikcikolatammm13 inşallah Allah’ım emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı ile kolaylıkla olsun 🌸🌸🌸🤲
Donesss Volkan Noyan beye gidiyorum 1000 lira giriş ücreti on görüşme ücretsiz . Tüp bebek fiyatı 15 bin pkt tahliller flnn içinde ilaçları 4 bin ile 7 bin arasi siz fiytlr nasl abla
DefneninLiya Donesss biz de 13,5sadece hastahane ye verecez tabi iki kere muayene ücreti 600 ilaçlara yani her şey 25 bin eder gidiş geliş yapıyorum Adana’ya zor bir sürec
minikcikolatammm13 Kızlar yumurta toplama sonrası dün adet oldum bugün e2 progesteron bakıldı. E2 sonucu 77.71 çıkmış normal mi bu değer acaba. Diğeri daha çıkmadı doktoruma sormadım ikisi birlikte sorcam
Donesss Ben daha basldm bu sürece insllh hayrlisiyla hepmz birbirimize müjdeli haberler verelm minikcikolatammm13 sonucu belli oldumu abla ardlrmi
DefneninLiya minikcikolatammm13 nasıl adet oluyorsun cnm ilaçlardan mi acaba.Bazi doktorlar da erken adet olsun istermiş öyle bir ilaç mı yazdı sana acaba
minikcikolatammm13 DefneninLiya valla bilmiyorum ki ben yumurta geliştirme aşamasında gonalf ve tarlusal kullanmıştım. Yumurta toplandı 5 gün sonra adet oldum hemde ne olmak yoğun ve afedersin pıhtılı. Bugün doktorumla görüştüm bu ay transfer yapcaz ben bir kaç ay sonra olur diye düşünmüştüm🥰