Seherrr1234 35 haftaya gireceğim gece yarısıyla Allah nasip ederse. Kızım da hiç böyle olmamıştı ama bu gebeligimde ara ara belim ağrıyor çok şiddetli değil. Var mı böyle birşey yaşayıp doğumu gerçekleşen ya da normal mi haftaya göre.
Simsim60 Seherrr1234 bel ağrısı bacaklara da vurursa ve artarak devaö ederse doğum sancısı olabilir.bir acile gidin isterseniz.bende 35 haftalığım.takipteyim bel ağrım ve bacak ağrım olursa giderim diye
T1996 Seherrr1234 39dayım 35ten beri bel ağrım oluyor üç gündür de aralıksız belim yarılıyor ikiye ama gelmiyor bebiş 🤷♀️
Mehtapca06 Seherrr1234 dogum sancisi çıktı yaatisimi verdiker gece kavul etmedim simdi tekrar çağırdılar nst de bekliyorum
Seherrr1234 Mehtapca06 Allah hayırlısıyla kucağımıza almayi nasip etsin hepimize de sağlıklı bir sekilde
tugbacicekdagi Bende 34 olucam ama 26-27 den beri ara ara oluyor bütün gün yatıp iş yapmazsam oluyor kendimi takip ettim ve eğer yürüyüs yaparsam evde iş yapıp hareket edersem olmuyor yoksa agrıdan aglayasım geliyor
Seherrr1234 tugbacicekdagi bende çok ara ara oluyor geçen çarşamba nst de sancı vs çıkmadı güzel dedi doktor iki hafta sonra gel dedi ama yine de bir endişe oluyor insanda
tugbacicekdagi Seherrr1234 bnde de 3-4 gündür göbegimin alt kısmında agrı olmaya basladı acıyor 😒sizde de olmusmuydu
Seherrr1234 tugbacicekdagi bendede oldu şu siralar fazla yok ama gece yatarken kalkamıyordum bazen agridan