Essezen Merhaba kızlar 33 haftalık gebeyim . Affedersiniz İshal olmuşum üç gündür devam ediyor günde iki defa lavaboya çıkıyorum normal mi bu haftalarda ? Çok korkuyorum bebeği etkiler mi diye ? Başına gelen var mı ? Yarın ilk işim doktora gitmek olacak
Mehtapca06 Essezen hemen haastaneye git ishaaldim kac gundur vel agrisidaa vardı kanda enfeksiyon fazla erken dogumu tetikledi
Pheebs Essezen Gunde 3 ten sonrası tehlikeli diye biliyorum ama yine de doktorunuza sorun isterseniz.
Essezen Mehtapca06 canım yarın gidicem inşallah bende bel ağrısı yok karın ağrısı yok sadece ishal durumum var 😞teşekkür ederim cevap verdiğin için 🌹
Tombulanne Hemen eczaneden bir reflor al iç. Doktora gitmeyi bekleme susuz kalırsın. Sonra gene git ama reflor alıp muhakkak hemen iç
Essezen Mehtapca06 yarın erkenden doktora gidicem canım inşallah kötü bişey yoktur 😞bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama insan yine de korkuyor
Tombulanne Essezen çok geçmiş olsun. İshal bedeni çok halsiz bırakan bir durum. Geçikmemek lazım. Bende bşr kere yaşadım salgın vardı hemen reflor kesti. Ama muhakkak doktora da gitmelisin bence. Allah şifa versin inşallah
Essezen Pheebs canım gittim serum ve ilaç verdi reflor kullan dedi üç gün içinde kesilmezse devam ederse gaita tahlili isteriz dedi bebeğimin suyu iyiydi 🥲🙏🙏