-MinikveAnnesi- can_1anne 5+1 de ögrendim biraz sabrettim 7+3 te gittim hem bebisi gördüm hem kalp atışını duydum
EmineDefneGokce can_1anne kızımda 6+3 te alttan bakmıştı doktor . Öyle duydum. Bu gebeliğimde de haftaya gidicem şuan 5+4 🥰 haftaya duyulur bence
tupbebekannesi522 EmineDefneGokce alttan bakınca düşük tehlikesi ya da kanaman falan oluyor diyorlar doğru mu
can_1anne -MinikveAnnesi- Amin inşallah dua edin bana 🌸🤍 bide bundan 2 hafta önce kadar griptim grip ilaci ve ağrı kesici kullandım o da korkutuyor beni🤔
-MinikveAnnesi- can_1anne bende hamileligimi ögrenmeden 1 hafta önce antibiyotik vs kullanmıştım hastaydım ama o zaman daha tam olusmamış olduklarından dolayı ilac etki etmiyormus birsey olmaz Allah ın izniyle
EmineDefneGokce tupbebekannesi522 Tabiki yalan☺️ Kızımda hep alttan muayene oldum bu 2. Yine alttan bakıldı . O zaman cinsel ilişki de yasak olmalı aynı şey
HanifeAhmet can_1anne inşallah sizde duyarsınız ama ultrasonla bakınca bebek için genelde hemen dinletmiyorlar bana 6. Haftada minik minik atmaya başlamış ama bebeği ısıtmamak için sana dinletmeyeceğim demişti 😊
Maliefem EmineDefneGokce zaten bazı gebelerde ilk 3 ay cansel ilişki yasak mesela ben rahim agzi yetersizliği var alttan muayenede etmez doktorumuz cansel ilişkide yok🤷♀️