Sbm050421 Hamilelerin baş beladı kabızlık benimde kabusum oldu resmen 3. Trimester a girdiğimi anladım , şimdiye kadar yaşamamıştım ve günde 3 litre su içtiğim halde kabız oldum bir de , etkili çözüm önerileriniz neler kızlar
Ozgekarakoc Sbm050421 kuru kayısı yiyebilirsiniz aç karnınıza veya bol lifli gıdalar müslin vs tüketebilirsiniz benim sürekli kabızlık sorunum oluyor bu şekilde biraz rahatlıyorum
Narnur Merhaba benimde öyle 31 haftayım hep kabızım ama magnezyum ilacım iyi geldi aç karnına özellikle tavsiye ederim
Gfs Sbm050421 23 haftalık hamileyim benimde ara ara kabızlık şikayetim oluyordu birçokşey denedim kayısı erik hoşaf vs ama en etkiliydi zeytinyağı oldu suyn içine Bi iki kaşık zeytinyağı ekleyip içiyorum baya faydasını gösteriyo
Cekikveannesii Sbm050421 sabahları aç karnına ılık ballı su için balı biraz fazla olsun sonra 1 lt su için hiçbise yemeden aç olmanız önemli 1 saat kadar ortalıkta dolaşın hareket edin yaparsınız sünnettir ballı su içmek inşallah faydası olur. Bağırsakları en çok hareket çalıştırır yürüyüşü ihmal etmeyin