Deletedmom83940 YeniGebe96 çok mu önemli cinsiyet sağlıklı olsun yeter kız erkek neden bu kadar önemli
girl_boy_annesi Deletedmom83940 kadın bu işin patentini almış ben bi YouTubır var Beyza Burak Şahin diye onlar kızını ve oğlunu adım adım annelikten öğrenmişler ben onların vesile ile tanıdım 2 arkadaşım hamile iken baktırdı ikisini de bildi bende baktırdım benimkinide bilirse 3/3 olacak
girl_boy_annesi YeniGebe96 banada dedi 10 haftalık atarsan bakayım diye bende 12 haftalık iken gideceğim doktora o zaman atsam olur mu dedim olur dedi
Der YeniGebe96 ben bide para verdim ona kız dedi erkek çıktı ısrarla kız demeye devam etti genetik testte %100 erkek dedi
girl_boy_annesi Der o Melek boyasıdır adım adım annelik doktor şunu dedi deyince hayırlı olsun deyip geçiyor üstelemiyor Melek boyacı dediğime geleceksin. Falan diyor
Der girl_boy_annesi evet cNım melek boyacıydı doğru diosun ısrarla bide kız ben gala kız görüom dedi dedim dna gitti ya
YeniGebe96 Seherselim instagramda adim adim annelik diye bir sayfa 10 haftadan sonraki usg fotosu ile kendi teknigi ile cinsiyete bakiyor