Mutlubebekannee 5 haftalık hamileyim bugün belirti hissetmiyorum kasık ağrısı bel karın ağrısı gibi bu durumu yaşayan anneler?? Tedirginim biraz
Mucizeminnos Mutlubebekannee belirtiler bi süre sonra yok oluyo zaten tedirgin olmayın bebeğiniz iyidir🌸
mimar_anne Mutlubebekannee canım 5. Haftada benim de belirtilerim kaybolmuştu koşa koşa doktora gittim her şey yolundaydı 6. Haftada tekrar başladı 7. Haftada tamamen geçti kasık karın ağrılarım şuan hamile değilim gibi resmen 9+2 olduk sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏼
Ozlm0916 Mutlubebekannee benim belirtim hiç olmadı gebeliğimin başından beri ne mide bulantısı ne kusma 24 haftadan sonra başladı agrılar 🥰 korkma bişey olmaz herkesin hamileliği belirtili gececek diye bi durum yok
Mucizeminnos Mutlubebekannee çok normal o haftalarda ben de öyleydim olsa dert olmasa dert durumu yaşıyodum resmen 😃
Mucizeminnos Mutlubebekannee 4+2 de gördük ben öncesinde test yapmamıştım 4 gün gecikince gittim keseyi gördük ufacık sonra kan tahliliyle de doğruladık🌸
Mutlubebekannee Ozlm0916 Tabi ki orası öyle de işte ilk haftalarda oluyor galiba bu tıp korku endişe 😇😇
Ozlm0916 Mutlubebekannee anlıyorum canım bende öyleydim hastane kntrolu gelene kadar akla karayı seçerdim ama hareketlerini hissettikten sonra korkum endişem kalmadı şükür şimdi 32+2 olduk rabbim inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🌸