YeniGebe96 10 haftaligim mide bulantisi icin prilam dr kullaniyorum. Agizimdaki aci tat hic gecmiyor. Bunu yasayan varmi
ikicocuklubiranne YeniGebe96 geçmiyor maalesef. İlk üç ay çok kötüydü yemek yemekten soğumuştum. 5. Aya girdim haftanın 3 günü o tat yoksa 4 günü var ekşimeye dönüyor bir süre sonra 😔 domates,tarhana çorbası yiyince daha kötü oluyorum
Bebegim_gulay Maalesef benim de öyle oldu en başından beri ağzımın içi zehir gibiydi şuan 15 haftaligim iki gündür yine başladı iğrenç bir şey, yemekten soğuyor insan ayrıca huzursuz oluyorum
esena13 YeniGebe96 yaa valla sonunda beni anlayan birini buldum, 12 haftalığız hiç gitmiyor acı tat özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyor. Ağzımdan naneli sakızı bir saniye bile çıkaramıyorum artık çenem yoruldu 7/24 çiğniyorum 🤦🏼♀️ Umarım geçer iğrenç bir durum 🤦🏼♀️
D_Banutoklu YeniGebe96 Merhabalar bahsettiğiniz ilacı doktorunuz mu önerdi öğrenebilir miyim? 7 haftalık gebeyim yoğun olmasa da bulantım oluyor sabah saatlerinde. Faydasını gördüyseniz doktoruma danışayım
YeniGebe96 D_Banutoklu evet ben faydsdini gordum doktorum verdi benim cok bulantim ve kusmam vardi smdi ilacla iyiyim