Keziban32- Suyum alt sınırda olduğu için doktorlar acil doğum önerdi başta şehir hastanesinde suni sancı aldım bir gece ne sancı nede açıklık olduğu için birde normal doğumdan korktuğum için (açıklık kontrolü yaptiramadim vajinismus geçmişinden dolayı) tedaviyi reddedip hemen özel hastanede sezeryan istedim epidural yaptım hastane ekibi doktorum hepsi işinde cok iyilerdi ben kapalı ortamlarda pek rahat edemediğim için ameliyathane beni biraz tedirgin etti ama kendi huyumu bildiğim için sürekli ordakilerle iletişim halindeydim belimden uyustuktan bı on dakika sonrası minik kızım karsimdaydi onu görünce tüm korkularım gitti dikisimin bitmesini bekledim doktorumla konuştum falan derken bir baktim herşey bitti odamdaydim yalnız tek sorunum hala sütüm gelmedi damla damla geliyor sarılık olmasin diye çay kaşığıyla mama veriyorum Allah isteyen herkese nasip etsin kokusu gibisi yok sanki cennet kokusu💕💞🤍
2bebetoluanne Keziban32- emzir canım çoğalır sütün dua et benimde şuan sancım var her an gelebilir kızım
Asiyeklkvn Keziban32- darısı başımıza inşallah bizde 37+4 olduk ama bizimkinde hiç tık yok😂doktorum normal Doğumda ilerliyosun dedi bebişte 3 buçuk kilo oldu Nası doğurcam bilmiyorum
anneyimmm42 Keziban32- maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻💐 bende sezeryan olucam valla uyuşmamaktan korkuyorum biraz 🤭🤭
Keziban32- anneyimmm42 hiç korkmayın anlık oluyor sonrası sakın kalırsanız hiç sıkıntı olmaz inşallah
Melike2306 Merhaba tek arterdi sanırım,doğumda problem oldu mu yada doğum sonrası tetkik vs yapıldı mı?Bizde de aynı durum var o sebeple sormak istedim.Sağlıcakla büyütün,çok geçmiş olsun.