Mrv_77_77 Arkadaşlar ikiz gebelik isteyip klomen kullanan var mı? Daha önce doğum yapmış biri olarak soruyorum ikizim olsun çok istiyorum.
Muhammedarasannesi Mrv_77_77 klomen kullandım 1 yıldır cocuk istiyoruz ilk defa klomen kullandım adetime 16 gun var 2 gündür belim kopacakmis gibi agriyor tecrübenizi qlabilirmiyim ?
3oglanannesi Mrv_77_77 ikizin o ilaçla alakası yok klomen kullanıp tek gebelikte olur şans ve genetik yani ailede ikiz varsa ihtimal yüksek
papatya12345 Mrv_77_77 ben klomen kullandım ilk ayda ikiz bebeklere hamile kaldım ailemde vs. Hiç yok hemde ikiz
nese_gocuk Mrv_77_77 bende klomen çatlatma iğnesi ilk ücuzdu birinin kalbi durdu şuan ikiz gebelik bide kayinvalidemin ikizi var ondan kaynaklı da olabilir
Mrv_77_77 Muhammedarasannesi ilacın yan etkileri çok fazla bende kullandım bel ağrısı şişkinlik asabiyet ve aşırı tüylenme yaptı sizin beliniz ağrı sebebi başka bişey de olabilir bilemiyorum ben hamile kaldığım zamanlar belim de aşırı ağrı olurdu inşallah en kısa zaman da hayırlısıyla rabbim nasip etsin size
Mrv_77_77 3oglanannesi evet eczacı arkadaşım bunu söyledi çokta ümit bağlama demişti maalesef ki benim kendi tarafımda yok ama kayınvalidem ikiz olmuş 2 defa
Mrv_77_77 3oglanannesi olmaz diye bişey de yok ilaç yumurtalıkları uyarıyor ve yumurtalıklar olması gerekenden biraz daha büyüyor döllenmeyi artıyor Allah tan ümit kesilmez rabbim hayırlısını versin inşallah
Mrv_77_77 papatya12345 peki ilacı nasıl kullandınız sadece 5 gün içiliyormuş sabah akşam adetin 3. Günü başlanıyor muş siz nasıl kullandınız
papatya12345 Mrv_77_77 evet aynı bu şekilde içtim adetin 3. Günü başlayıp sabah akşam 5 gün boyunca içtim