Edizimmm Selam kızlar Kozyatağı central hospital ve Pendik , Çamlıca medipolde doğum yapan var mı? Tavsiye edermisiniz?
Padfoot Edizimmm ben centralde yapacağım inşallah en başından beri ordan takipliyim. Çok fazla iş arkadaşım ve yakınlarım orda doğum yaptı hepsi çok memnundu
agizemnaz Edizimmm merhaba Çamlıca medipol hastanesinde geçen ay doğum yaptım ve doktorum Ülkar hanımdı çok ilgili kendisi.Diğer personellerde aynı şekilde ben çok memnun kaldım
Edizimmm Padfoot Bende centralde takipliyim Fatmanur temele çok memnunum hayatımda gördüğüm en tatlı doktor🤲🥰
Liyasmum agizemnaz bende aynı doktora gidiyorum , çarşamba doğumu başlatıcak sanırım , normal doğum mu yaptınız acaba ?
Padfoot Edizimmm ben de Fatmanur hocaya gidiyorum gerçekten onu bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum 🌸🐒
Liyasmum Edizimmm yaaa benim de çarşamba günü kontrol , büyük ihtimal suni ile yatırıcak , saat kaçta randevun ?
Edizimmm @Liyasmum ben sizin üstteki yorumu şimdi gördüm ben central hosbital Fatmanur hanıma gidiyorum yorumlar karıştı ☺️ Hepiziinki sağlıkla gelsin☺️
Edizimmm SeherMercimek 315 TL a 3. Muayeneden sora 285 TL dediler isteğe bağlı sezeryan 10.000 zorunlu 7.000 normal 5.000