Oznur663 Kızlar ya bu hamilelikte bir oturma şekli ve dikkat edilmesi gereken bir oturma durumu var mı kayınvalidem sürekli öyle oturulmaz böyle oturulmaz diyip duruyor ilk gebeliğim sizlere sormak istedim
mavi2 Oznur663 valla kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle otur canım ama belini bir yastıkla desteklemen iyi olur kesin şöyle oturmalısın diye bir kavram yok yani
_Nur_1818 Oznur663 Benimde ilk gebeliğim canım aynısını bende duyyorum takmamaya çalışıyorum sen nasıl rahatsan öyle davran 😊🌸
Tugce3441 Nasıl rahatsam öyle oturuyorum bu mılletınde herseye karışması yokmu çok biliyorsanız sızde yapın dıyorum 😅
Sedaaa95 Oznur663 bende hep bağdaş kurarım kaynanam banada sürekli böyle oturma diyor 🙄 sürekli ayaklarımı uzattırıyor ama bilmiyorum doğru mu yanlış mı bir fikrim yok
arenkus Sedaaa95 ben de öyleyim hep bağdaş kuruyorum son haftalardayım destek alıyormuş gibi oluyor 🙈 ama uzmanlar sadece sırt üstü yatmayı önermiyor onun dışında nasıl rahatsak öyle olmalı bence
Sedaaa95 arenkus Bende öyle düşünüyordum nasıl rahatsam öyle oturuyordum kaynanam çok korkuttu beni şimdi istemsizce dikkat ediyorum 😁