paksudemirbas Ark ben de 52 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum ve 28 haftalık hamileyim bana da öyle diyorlar ama pek inanasım gelmiyor baya aldım çünkü daha 3 ayım var🤦🏻♀️
Ark gamzebngaa_dmr evet canım meyve çok yedim o yapti doktor fark edip yasakladı doğuma kadar meyve yok şeker almışım normalin üstünde yerimde almadım ya ona yanarım
gamzebngaa_dmr Ark bende her kahvaltı sonrası ve her akşam yemeği sonrası bir kase erik bir tabak karpuz yerim ama ben fazla kilo almıyorum yapım gereği zaten zayıf bir insanım
Annesininportakali53 Ark 40 kilo ile hamile kaldım 14.haftada tartildigimda 4 kilo almıştım 44 olmuştum şuan 15+3 um inşallah kilo almaya devam ederim böyle böyle 60 la dogursam iyi olur🤣
glshskr Ark 57 ile hamile kaldım mide bulantısından 54 e düstüm 78 le doğuma gittim ama şimdi verdim şükürrr😆
glshskr Ark 60 62 arası gidip geliyorum çok yiyorum herkes böyle mi oluyo emzirirken bilmiyorum ama aşırı iştahım açık 😆
Hakanbuse Ark 52 ile hamile kaldim 64 kiloyum 33 haftalik oldum karnim haric cok belli etmiyorum karnim top gibi cikti sadece
Hakanbuse Ark bencede ve vermeliyiz de ben kendimi hic iyi hissetmiyorum gobegim yuzunden hic bisey giyemiyorum
Ark gamzebngaa_dmr bende eriği günde yarım kilo yiyorum onlar yapmaz ben her sabah yoğurt kivi muz çilek yiyordum öğlen 1 elma akşamda bir avuç incir yiyordum hepsi şekerli bunları 2 hafta yedim hafif şeyler diye ama değilmiş