Ark Rukiye24 ilk aylar dikkat et almak istemiyorsan sonra alıyorsun ama zayıfım dışarıdan belli etmiyoruz 😁
Sulesaglam Ark bende 2 3 kilo alırım heralde ilk gebeligimdede aynı 40dim 55 oldum bundada öyleyim doğumdan sonra hemen eski kiloma dönmüştüm 🙂
beyzagl44 hamile kaldığımda 50.5 kiloydum suan 20 haftalığız 53.5 kiloyum. boyum 163 öyle uzun sayılmam aldigim kiloyu hemen belli ederim yüzüm yuvarlak biraz tombul oluyor o yuzden dikkat ediyorum mecburen.😂 kilo hakkimi son aylara saklıyorum birazda.
dezgi Ark canım bende 49 la hamile kaldım 26. Haftadayim 59 oldum daha 12 haftamız var desek herhalde 65 net görürüm 😬😬
Habus _fatima_1234 alınıyor ya zamanla. Bizim zayıflığımız bebeği de etkilemiyor ☺️ Benim minnoş kilo olarak hep önde gidiyor çok şükür 🥰
Ayselkaracizmelli Ark 47 ile hamile kaldım 63 kilodayım 40+3 üm bana da öyle diyorlar aman milleti hiç dinleme canım ya valla herkesten her kafadan bir ses çıkıyor
gamzebngaa_dmr Ark çok acikmaya başladım ama ya kessin alırım bende valla 😂 kaç aldın 23 ten sonra canım ?