Durukubra2022 Kızlar kimsenin bilgisi yokmu ya ilişkiden iki gün sonra kan testinde betanın yükselmesi mümkün mü
Nnanaa Durukubra2022 hayır değil döllenme aşaması sonra döllenen yumurtanın rahime yerleşmesi kısa bi süre değil yumurtlamadan sonra döllenen yumurtanın rahime yerleşip beta hcg salgılması bir hafta on gündür en az o da zaten adetinize yakın bir döneme denk gelir.
Durukubra2022 Yani yumurta döllenmiş olsa bile rahime yerleşmeden beta salgılanmaz mı diyelim ki ilişki oldu ve yumurta döllendi rahme yerleşmeden beta salgılanmazmı Nnanaa
Nnanaa Durukubra2022 evet uzun bi yolculuk yapıyo yumurta 😂 videolarla anlatımı var izleyin çok aydınlatıcı. Hem kafanızdaki sorulara da cevap olmuş olur.
durumom2022 Maalesef değil o kadar erken olması imkansız en az 10 gün 2 hafta ki zaten adet tarihin gelmesi hatta geçmesi lazım betanın yükselmesi için
Durukubra2022 durumom2022 adetime 1 hafta kala beta hcg 22.89 çıktı ondan iki önce ilişkiye girdim acaba o iliikide mi oldu hemen diye çok merak ediyorum yani nezaman olduğunu öğrenmek istiyorum bebeğin :) ama iki gün önceki ilişkide olması imkansız sanırım daha öncemidir bu betayla
Durukubra2022 Nnanaa adetime bir hafta kala beta 22.89 du aslında nezaman olduğunu merak ediyorum o yüzden soruyorum yani en son test vermeden iki gün önce ilişki yaşadım beta da 22 çok az olduğu için acaba diyorum en son ki ilişkide mi oldu
durumom2022 Durukubra2022 Bence daha önce olmuştur. Ben aşılama ile hamile kaldım adetten 14 gün sonra aşılama yapıldı 15 gün sonra da beta verdim öyle çıktı. Yani bi 10 gün öncedir en az bu döllenme rahimde tutunma aşamaları olması için
Nnanaa Durukubra2022 yok normal adetinize bir hafta kala bu değerin çıkması. Benim adet 2 gün geçince 191 çıkmıştı. Ben muhtemelen sizden geç yumurtlamışım. 2 günde bir 2 katı yükseldiğini düşünürsek herhalde siz adetten kısa bi süre sonra yumurtlamışsınız. Ona göre bi hesap yapabilirsiniz.
haticenurrr Durukubra2022 zaten yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra adet olunur adetinize 1 hafta varsa bu beta degeri daha öncesinden döllenme oldugunu gösterir. yumurtlama döneminizde döllenme olur zaten🙏🏻
Durukubra2022 Bizde 24 haftalık olduk birde şununla ilgili bilginiz varmı detaylıda bana 4 5 gün geriden geliyo dedi bebeğim için acaba geriden gelmesi neden oluyo çok büyük bir sorun değildir dimi
Durukubra2022 balinannesi20 haticenurrr yani ilişkiden 2 gün sonra bu beta çıkmaz daha önceki ilişkide olmuştur diyosunuz sizde dimi teşekkür ederım😘💕 haticenurrr
haticenurrr Durukubra2022 evet bilimsel olarak kesinlikle öyle😂 rica ederim ne demek sağlıkla kucagınıza alın insallah😍🙏🏻