Rabiamsf Sevgili Anneler bu haftalarda mide bulantısı mide yanması ve zorlayan bir ishal yaşıyorum. Acaba bunlar doğuma mı hazırlık olacak. Ayaklarımda sürekli çorap var kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama geceleri boynum ensem ter içinde uyanıyorum. Mide yanması için bir öneriniz var mı acaba ne iyi gelir. Kan ilacı kullanıyorum ondan sonra böyle bulantı ve ishal oluyor
JEFF Aynı haftayız , bende de mide yanması oluyor. Kan ilacı kullanıyorum , normalde kabızlık yapardı o ilaç ama dünden bu Güne etkisi degişti galiba. Her yerim ter içinde uyanıyorum ben , gün içinde ayaklarım hep terler 50 kere yıkasamda fayda etmiyor.
Momofleos Ben de 37 ye girdim benzer durumlar oluyor mide yanmam çok arttı ne yesem dokunuyor gaviscon biraz rahatlatıyor, soğuk sütü yudum yudum içmeyi dene canım, soda salatalık falan da bazen iyi geliyor çok şiddetli olmayınca yanma. Bulantı ve ishal doğuma yakın olabilir diyorlar ama kan ilacının da belki yan etkisi olabilir. Doğuma yakın şikayetler maalesef çoğaldı benim de 🙈 Sağlıkla bir avazda kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻
Snnr41 Ben 34 teyim ayni durumlari yasiuoruz 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ insallah dogum habercisi degildir benim icin cok erken suan haftam😔